Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ion Cristoiu: Asa ceva e greu de conceput chiar si in cazul lui Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Ion Cristoiu: Asa ceva e greu de conceput chiar si in cazul lui Klaus Iohannis

Ion Cristoiu sustine ca, prin minimalizarea pericolului valului doi al pandemiei, presedintele Klaus Iohannis nu face altceva decat sa le dea romanilor un semn de relaxare, contrar curentului european, pentru a nu se renunta la ideea de alegeri parlamentare pe data de 6 decembrie. continuă pe Antena3

Secretul lui Ion Cristoiu. Cum a reusit sa slabeasca zeci de kilograme. Toti romanii pot face la fel

Ion Cristoiu, fara niciun fel de discutie, este unul din cei mai importanti junralisti romani. Este dingarda veche, cum s-ar spune. Cu toate astea, la inceputul anilor 90 celebruls jurnalist avea o porecla, cel putin ciudata, I se spuneaArdei gras. Secretul lui Ion Cristoiu in vremea tineretii sale, a avut o singura problema, si anume .

Ion Cristoiu: Amanarea alegerilor parlamentare presupune instituirea starii de urgenta

Publicistul Ion Cristoiu avertizeaza ca amanarea alegerilor parlamentare presupune instituirea starii de urgenta si, odata cu ea, inchiderea romanilor in case si sustine ca autoritatile trebuie sa renunte la falsificarea realitatii pandemiei si sa ia masuri drastice de reducere a infectarilor.

Barbatul de 23 de ani care a devenit tata si apoi bunic in doar o saptamana. Cum a fost posibil asa ceva

Tommy Connolly este un tanar student australian. A devenit tata la doar 23 de ani. Dar socul a fost mare cand a aflat ca a devenit bunic doar 7 zile mai tarziu. Tommy Connolly, a devenit tata si apoi bunic in doar o saptamana Momentul din viata noastra cand devenim parinti pentru prima data este .

Permis de conducere pe mobil. Unde gasesti asa ceva?

Desi traim in era digitalizarii, unele lucruri sunt inca pastrate pe hartie si, in cazul multora dintre ele, nu ne-am gandit sa le transpunem in digital. Permisul de conducere poate fi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )