Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ion Cristoiu: in cazul incendiului de la Piatra Neamt, Guvernul va merge pe arestari rapide

Antena3 Antena3,
Ion Cristoiu: in cazul incendiului de la Piatra Neamt, Guvernul va merge pe arestari rapide

Editorialistul Ion Cristoiu a estimat, duminica, intr-o interventie la Subiectiv, ca Guvernul liberal si presedintele Klaus Iohannis isi vor imparti sarcinile in ceea ce priveste abordarea tragediei de la Piatra Neamt. continuă pe Antena3

Parchetul General preia ancheta in cazul incendiului de la Piatra Neamt

Parchetul General va prelua ancheta in cazul incendiului de la Sectia de Anestezie Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Piatra Neamt.

Mihai Grecea, supravietuitor la Colectiv, in urma incendiului de la Piatra Neamt: Ministrul Tataru a mintit! ii cer demisia!

Mihai Grecea, unul dintre supravietuitorii incendiului de la Colectiv, a reactionat pe pagina sa de socializare in urma tragediei de la ATI din Piatra Neamt. Grecea il acuza pe ministrul Sanatatii, Nelu Tatatru, ca nu a semnat niciodata un ordin care ar fi permis acum transferul pacientilor arsi la tratament in alta tara si ii cere demisia.

Ambasadorul SUA la Bucuresti l-a felicitat pe premierul Ludovic Orban pentru raspunsul prompt si profesionist, in cazul incendiului de la Piatra-Neamt. Diplomatul a solicitat arborarea steagului in berna

Adrian Zuckerman, ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, l-a felicitat pe primul ministrul Ludovic Orban, pentru raspunsul prompt in cazul incendiului de la Spitalul Judetean Piatra Neamt. Totodata,.

Incendiul de la Spitalul Piatra Neamt Guvernul a decis ca echipe mixte DSP si IGSU sa demareze de luni controale in toate sectiile ATI, la nivel national

Premierul Ludovic Orban a decis, la intalnirea de lucru de duminica la Palatul Victoria cu Nelu Tataru, Raed Arafat, seful IGSU Dan Paul Iamandi si directorul Inspectiei Sanitare de Stat Mioara Comana, ca echipe mixte ale DSP si IGSU sa inceapa de luni controale in toate sectiile de terapie intensiva de la nivel national pentru verificarea instalatiilor si a conditiilor de punere in functiune a aparaturii medicale, informeaza news. ro. Premierul Ludovic Orban a avut in aceasta dimineata o intalnire de lucru cu ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta secretarul de stat Raed Arafat, seful IGSU Dan Paul Iamandi si directorul Inspectiei Sanitare de Stat, Mioara Comana.

Presedintele Israelului a transmis condoleante pentru victimele incendiului de la Piatra Neamt

Presedintele Israelului, Reuven Rivlin, a transmis condoleante pentru victimele incendiului de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt si recuperare rapida pentru cei raniti, conform unui mesaj publicat pe pagina de facebook a Ambasadei Israelului in Romania.

Papa Francisc s-a rugat pentru victimele incendiului de la Piatra Neamt. Suveranul Pontif a transmis si un mesaj de compasiune (VIDEO)

Papa Francisc s-a rugat in cursul zilei de duminica pentruvictimele incendiului de la Piatra Neamt, acolo unde zece persoane au decedat in sectia ATI, iar alte 6 sunt in stare critica. La finalul predicii.

Klaus Iohannis s-a rugat pentru victimele incendiului de la Piatra-Neamt: Este o imensa tragedie Tehnicienii trebuie sa se asigure ca aparatele functioneaza asa cum trebuie pentru a preveni incidente similare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un nou mesaj de condoleante familiilor indurerate de la Piatra Neamt. Totodata, seful statatului a declarat ca s-a rugat in biserica pentru victilele care au scapat din in.

Presedintele Israelului, mesaj dupa tragedia de la Piatra Neamt: Gandurile noastre se indreapta catre familiile victimelor Ne rugam pentru recuperarea rapida a celor raniti

Reuven Rivlin, presedintele Israelului, transmite un measj de contoleante familiilor persoanelor decedate in timpul incendiului de la Piatra-Neamt. Gandurile noastre se indreapta catre familiile victimelor.

Ministrul Sanatatii se va deplasa la Piatra Neamt, in urma incendiului care a ucis 10 persoane internate la ATI cu COVID-19

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru va merge in aceasta seara la Piatra Neamt, in urma incendiului care a ucis zece persoane internate la sectia ATI a Spitalului Judetean Neamt.

IN CAZUL INCENDIULUI DE LA SPITALUL JUDETEAN DE LA PIATRA NEAMT Bogdan Despescu conduce grupul de lucru pentru finalizarea cercetarilor

Grupul de lucru constituit la nivelul MAI pentru gestionarea situatiei si finalizarea cercetarilor in cel mai scurt timp in cazul incendiului de la Spitalul judetean de la Piatra Neamt va fi condus de secretarul de stat, chestor-sef de politie Bogdan Despescu, a anuntat astazi, Ministerul Afacerilor Interne.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )