Libnet.ro
UNICEF

20:30

Klaus Iohannis s-a rugat pentru victimele incendiului de la Piatra-Neamt: Este o imensa tragedie Tehnicienii trebuie sa se asigure ca aparatele functioneaza asa cum trebuie pentru a preveni incidente similare (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis s-a rugat pentru victimele incendiului de la Piatra-Neamt: Este o imensa tragedie Tehnicienii trebuie sa se asigure ca aparatele functioneaza asa cum trebuie pentru a preveni incidente similare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un nou mesaj de condoleante familiilor indurerate de la Piatra Neamt. Totodata, seful statatului a declarat ca s-a rugat in biserica pentru victilele care au scapat din in. continuă pe B1

Papa Francisc s-a rugat pentru victimele incendiului de la Piatra Neamt. Suveranul Pontif a transmis si un mesaj de compasiune (VIDEO)

Papa Francisc s-a rugat in cursul zilei de duminica pentruvictimele incendiului de la Piatra Neamt, acolo unde zece persoane au decedat in sectia ATI, iar alte 6 sunt in stare critica. La finalul predicii.

Presedintele Israelului a transmis condoleante pentru victimele incendiului de la Piatra Neamt

Presedintele Israelului, Reuven Rivlin, a transmis condoleante pentru victimele incendiului de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt si recuperare rapida pentru cei raniti, conform unui mesaj publicat pe pagina de facebook a Ambasadei Israelului in Romania.

Papa Francisc s-a rugat pentru victimele tragediei de la spitalul din Piatra Neamt

Suveranul Pontif, Papa Francisc, s-a rugat, duminica, pentru victimele tragediei de la spitalul din .

Papa Francisc s-a rugat pentru victimele tragediei de la spitalul din Piatra Neamt

Papa Francisc a transmis duminica apropierea si rugaciunea sa fata de familiile indurerate pentru pierderea celor dragi in urma incendiului de sambata seara de la sectia de Anestezie si Terapie Intensiva a Spitalului Judetean din Piatra Neamt, scrie Agerpres citand Vatican News.

Mesajul Papei Francisc pentru victimele incendiului de la spitalul din Piatra Neamt:imi exprim apropierea si ma rog pentru ei

Papa Francisc a transmis, duminica, 15 noiembrie, un mesaj pentru familiile victimelor incendiului care a izbucnit la Spitalul Judetean din Piatra Neamt, la sectia de Anestezie si Terapie Intensiva. Acesta a spus ca se roaga pentru cei care i-au pierdut pe cei dragi si pentru cei aflati in suferinta.

LUDOVIC ORBAN: PNL se opreste doua zile din campania electorala, din respect pentru victimele de la Piatra Neamt

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a anuntat ca liberalii se opresc doua zile din campania electorala din respect pentru victimele incendiului de la Spitalul judetean de la Piatra Neamt.

PNL suspenda doua zile campania electorala, in semn de respect pentru victimele de la Piatra Neamt

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a anuntat ca liberalii se opresc doua zile din campania electorala din respect pentru victimele incendiului de la Spitalul judetean de la Piatra Neamt. O decizie similara a fost anuntata duminica si de.

Klaus Iohannis a trimis Parlamentului, pentru reexaminare, legea care permite dublarea alocatiei pentru copii

Klaus Iohannis trimite inapoi in Parlament legea care dubleaza alocatiile copiilor. in prezent este in vigoare o majorare a alocatiilor cu 20%. Legea a fost atacata si la CCR, insa cererea a fost.

Iohannis, la iesirea din biserica: Este o imensa tragedie ce s-a intamplat la spitalul din Neamt. Ne-am rugat pentru victime

Presedintele Klaus Iohannis a mers, duminica, la biserica din Piata Mare a Sibiului, iar la iesire a declarat ca toti cei din interior s-au rugat pentru victimele incendiului din Sectia ATI a Spitalului din Piatra Neamt.

Klaus Iohannis a promulgat legea acum. Milioane de romani sunt vizati. Intra in vigoare de la 1 ianuarie 2021

Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea care modifica plafonul pentru aplicarea cotei reduse de TVA de 5% asupra bazei de impozitare pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 de metri patrati. Prevederile legii intra in vigoare din data de 1 ianuarie 2021. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea: TVA de .

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )