Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ion Cristoiu, despre cazul Sorinei Pintea: Un om e vinovat numai in momentul in care exista o sentinta definitiva

Antena3 Antena3,
Ion Cristoiu, despre cazul Sorinei Pintea: Un om e vinovat numai in momentul in care exista o sentinta definitiva

Ion Cristoiu a comentat cazul Sorinei Pintea la Antena 3. Jurnalistul a explicat ca faptul ca fostul ministru al Sanatatii este considerat nevinovat pana in momentul in care exista o sentinta definitiva. continuă pe Antena3

Serban Nicolae, despre cazul Sorinei Pintea: Nu e vorba de omenie, de politete, de ingaduinta, ci de lege! Mai exact, de incalcarea legii

Serban Nicolae a declarat ca s-a incalcat legea in cazul Sorinei Pintea, fostul ministru al Sanatatii, atunci cand a fost transportata la spital purtand catuse la maini.

Ministerul Afacerilor Interne despre cazul Sorinei Pintea: Se prezinta informatii neadevarate cu scopul de a denigra

Bogdan Despescu, secretar de stat in cadrul Ministerul Afacerilor Interne, a declarat, vineri, ca Sorinei Pintea i s-a propus sa fie la transferata la Spitalul Penitenciar Mioveni, insa aceasta a refuzat. Oficialul a mai mentionat ca este regretabil ca in spatiul public sunt prezentate informatii neadevarate.

Viorica Dancila, despre situatia Sorinei Pintea: Pe langa lege, trebuie sa existe si omenie

Fostul premier Viorica Dancila reactioneaza in cazul Sorinei Pintea, criticand modul in care autoritatile au actionat atunci cand fostul ministru al Sanatatii a fost transportat de la Arestul Central al Ca.

Sondaj pentru telespectatorii Antena 3. Autoritatile au comis abuzuri in cazul Sorinei Pintea?

Razvan Dumitrescu a lansat vineri, in cadrul emisiunii Subiectiv de la Antena 3, intrebarea Autoritatile au comis abuzuri in cazul Sorinei Pintea?.

Avocatul Poporului s-a autosesizat in cazul Sorinei Pintea

Avocatul Poporului, Renate Weber, a anuntat, miercuri seara, ca s-a autosesizat in cazul Sorinei Pintea si a adresat intrebari directorului Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti.

Avocatul Poporului s-a autosesizat in cazul Sorinei Pintea. Renate Weber: Privarea de libertate nu trebuie sa echivaleze cu o condamnare de moarte

Avocatul Poporului, Renate Weber, a anuntat, miercuri seara, ca s-a autosesizat in cazul Sorinei Pintea si a adresat intrebari directorului Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti. Privarea de libertate nu trebuie sa echivaleze cu agravarea unei boli sau o condamnare de moarte, a spus Weber.

Avocatul Poporului s-a autosesizat in cazul Sorinei Pintea

Avocatul Poporului, Renate Weber, a anuntat, miercuri, ca institutia pe care o conduce s-a autosesizat in cazul Sorinei Pintea, fost ministru al Sanatatii, care a fost impinsa de un ofiter de politie in momentul in care a coborat din masina politiei si a intrat in policlinica.

DOCUMENT Cazul Sorinei Pintea schimba legislatia privind transportul persoanelor arestate: medicul decide cine poarta sau nu catuse

Ministerul de Interne schimba regulile privind transportul persoanelor arestate, decizia fiind luata la doua zile de la difuzarea imaginilor cu Sorina Pintea dusa incatusata din arestul Politiei Capitalei la spital, care au provocat controverse in spatiul public.

Avocatul Poporului s-a sesizat an cazul Sorinei Pintea

Avocatul Poporului AP), Renate Weber, a declarat ca instituapoundia s-a autosesizat an cazul fostului ministru al Sanataapoundii Sorina Pintea a159;i crede ca au fost ancalcate drepturile pacienapoundilor, ansa a precizat ca evaluarea a159;i decizia an aceasta speapounda se vor.

Marcel Vela: Am dispus sefului Politiei Romane sa faca o verificare a modului in care s-a actionat in cazul Sorinei Pintea(VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat miercuri ca a solicitat sefului Politiei Romane sa faca verificari cu privire la felul in care a fost tratata Sorina Pintea la transferul din Arestul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )