Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ion Cristoiu, despre redeschiderea dosarelor: Principalul pericol pentru Basescu nu e nici macar condamnarea cu suspendare, ci scoaterea din istorie a mandatelor (VIDEO)

B1 B1,
Ion Cristoiu, despre redeschiderea dosarelor: Principalul pericol pentru Basescu nu e nici macar condamnarea cu suspendare, ci scoaterea din istorie a mandatelor (VIDEO)

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit intr-o interventie telefonica din cadrul emisiunii Ultimul Cuvant, moderata de Catalin Striblea, despre modalitatea de redeschidere a dosarelor in care este implicat fostul. continuă pe B1

Ion Cristoiu, despre redeschiderea dosarelor: Principalul pericol pentru Basescu nu e nici macar condamnarea cu suspendare, ci scoaterea din istorie a mandatelor

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit intr-o interventie telefonica din cadrul emisiunii Ultimul Cuvant, moderata de Catalin Striblea, despre modalitatea de redeschidere a dosarelor in care este implicat fostul.

Ion Cristoiu, despre cazul lui Liviu Dragnea: Vorbim de o exploatare electorala in acest moment (VIDEO)

Ion Cristoiu a vorbit, la postul B1 TV, despre situatia lui Liviu Dragnea si despre faptul ca social democratii nu au luat o decizie luni, jurnalistul spunand ca este vorba despre o exploatare.

Ion Cristoiu, despre interviul lui Iohannis: intrebarile erau de o slugarnicie rar intalnita

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit in cadrul emisiunii Romania, acum de la B1 TV despre secventa de 18 secunde a interviului pe care presedintele Klaus Iohannis l-a dat unei televiziuni germane si spune ca i s-a.

Ion Cristoiu: Klaus Iohannis prefera interviurile luate de straini, pentru ca acestea il scutesc de intrebari incomode

Presedintele Klaus Iohannis a acordat un interviu televiziunii publice din Germania, din care au aparut fragmente si in presa romaneasca. Despre acest interviu, jurnalistul Ion Cristoiu sustine ca Iohannis a.

Ion Cristoiu: M-a amarat nitel uitarea voita a lui Adrian Sarbu la serbarea de la Gandul, dar mi-a trecut cand am vazut ca Tatulici i-a recunoscut rolul in istoria presei

Intr-un articol pe blogul personal, Ion Cristoiu se declara amarat ca jurnalistii de la Gandul au sarbatorit implinirea a zece ani de la aparitia ziarului fara a scrie despre Adrian Sarbu, cel datorita.

Ion Cristoiu: Refuzul de a comunica cu poporul sau, in cazul lui Iohannis, nu exprima o stangacie de comunicare, ci credinta ca e un Imperator

In cadrul conferintei de presa pe care presedintele Iohannis a sustinut-o luni, jurnalista B1 TV Iulia Teodorescu l-a intrebat pe acesta despre interviul dat televiziunii publice din Germania si cum doar 18.

Ce spune Ion Iliescu despre condamnarea lui Liviu Dragnea

Intrebat daca este un dosar politic, fostul presedinte a declarat: Nu vreau sa dau caracterizari, dar cred ca este stupid sa dezaprobi un lider politic, pentru ca militeaza pentru mobilizarea electoratului.

Ce spune Ion Iliescu despre activitatea lui Klaus Iohannis ca presedinte al Romaniei

Ion Iliescu: Nu pot eu sa-i dau retete. Nu pot avea pretentia sa conduca dupa felul cum eu am condus, sau Basescu, sau domnul Constantinescu, care au avut alt stil. Fiecare aduce stilul sau propriu de gandire, de viata, de relatii umane.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )