Libnet.ro
UNICEF

07:45

Ion Cristoiu: Klaus Iohannis va fi inlocuit la prezidentiale. Nu va fi unul dintre competitori

Antena3 Antena3,
Ion Cristoiu: Klaus Iohannis va fi inlocuit la prezidentiale. Nu va fi unul dintre competitori

Ion Cristoiu a lansat o teorie conform careia presedintele Klaus Iohannis ar putea fi indepartat din cursa pentru alegerile prezidentiale daca nu va creste in sondaje. Eu am pus ca in cazul in. continuă pe Antena3

Amintiri din copilaria maestrului Ion Cristoiu. Cum petrece Pastele in Gagesti Deal

Jurnalistul Ion Cristoiu a aratat cum petrece Pastele in Gagesti Deal. intr-un interviu acordat Antena 3, acesta a prezentat comoara pe care o tine ascunsa in Gagesti -cele 12 volume de documente din.

Klaus Iohannis, intrevedere cu premierul italian Giuseppe Conte. Anuntul de ULTIM MOMENT de la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, vienri, cu prim-ministrul italian, Giuseppe Conte, in cadrul ConferinteiThe State of The Union, organizata de Institutul Universitar European de la Florenta,.

Cine sunt preotii care l-au exclus pe Klaus Iohannis din pomenirea de la slujba de inviere si in ce scandaluri au fost implicati

La slujba de inviere de la o biserica din Constanta, preotii au modificat o ectenie doar pentru a nu-l pomeni pe presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, care este crestin protestant luterna, membru al Bisericii Evanghelice.

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis de Paste (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis duminica romanilor un mesaj de Paste, in care le-a urat sarbatori luminate. Hristos a inviat! Dragi romani, va doresc sarbatori luminate, cu.

VIDEO Klaus Iohannis, mesaj de Paste: Va doresc sarbatori luminate

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis duminica dimineata un mesaj video de Paste, in care le ureaza romanilor sarbatori luminate cu liniste si pace in suflet.

Procurorii spulbera unul dintre misterele mortii lui Razvan Ciobanu: Nu e adevarat asta

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta spulbera unul dintre misterele mortii lui Razvan Ciobanu. Anchetatorii au negat varianta in care designerul ar fi murit cu fata in sus si cu mainile i.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )