Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis de Paste (VIDEO)

Antena3 Antena3,
Mesajul presedintelui Klaus Iohannis de Paste (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis duminica romanilor un mesaj de Paste, in care le-a urat sarbatori luminate. Hristos a inviat! Dragi romani, va doresc sarbatori luminate, cu. continuă pe Antena3

Ingrid Mocanu, dupa mesajul lui Klaus Iohannis: Stiti ce am aflat despre mine?

Avocata Ingrid Mocanu a transmis un mesaj dupa ce Klaus Iohannis a vorbit despre referendumul din 26 mai. Sunt in stare de soc: nici nu stiu ce sunt . s-ar putea sa fiu reptilianca ?Caci stiti ce.

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis, de Paste: Dragi romani, va doresc Sarbatori Luminate, cu liniste si pace in suflet (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, duminica, un mesaj pentru crestinii ortodocsi care sarbatoresc in aceasta perioada Pastele. Hristos a inviat! Dragi romani, va doresc Sarbatori Luminate, cu.

Viorica Dancila i-a trimis o scrisoarea presedintelui Klaus Iohannis: Ce solicita premierul

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca i-a trimis presedintelui Klaus Iohannis o scrisoare prin care ii cere sa motiveze de ce a respins cele trei propuneri de ministrii pentru portofoliile Justitiei,.

VIDEO Klaus Iohannis, mesaj de Paste: Va doresc sarbatori luminate

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis duminica dimineata un mesaj video de Paste, in care le ureaza romanilor sarbatori luminate cu liniste si pace in suflet.

Klaus Iohannis, despre referendumul din 26 mai: Da, voi face campanie! Si pentru referendum, si pentru prezidentiale. Voi face campanie impotriva abuzurilor(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a raspuns joi, intr-o declaratie de presa, acuzatiilor lansate in spatiul public potrivit carora ar incerca sa politizeze referendumul din 26 mai. De data asta, exista.

Klaus Iohannis: Pesedistii au votat Codurile penale fara sa tina cont de nimeni! isi dau legi ca sa poata fura mai departe in liniste! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un atac dur la adresa PSD dupa votul din Parlament pe tema Codurilor penale. intr-o declaratie de presa sustinuta joi, de la Palatul Cotroceni, seful statului i-a acuzat pe so.

Klaus Iohannis: Avem referendum pe 26 mai. Va astept la vot. Romanii au sansa de a da un raspuns clar actualei guvernari (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a indemnat joi pe romani sa se prezinte la urne la referendumul convocat pe 26 mai, pe tema justitiei. intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, seful statului a .

Presedintele Autoritatii Electorale Permanente: Klaus Iohannis poate promova referendumul

Presedintele Autoritatii Electorale Centrale AEP) a explicat ca presedintele Klaus Iohannis poate participa la campania pentru referendum, dupa ce liderul PNL a anuntat ca PSD intentioneaza sa modifice legea referendumului printr-o ordonanta de urgenta.

Seful AEP: Presedintele Klaus Iohannis poate participa la campanie si poate promova referendumul

Presedintele Klaus Iohannis poate participa la campanie si poate promova referendumul national consultativ cu privire la probleme de interes national, neexistand nicio interdictie in acest sens in niciun act.

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat care sunt intrebarile pentru referendumul pe Justitie

Klaus Iohannis a semnat astazi decretul pentru organizarea unui referendum national pe Justitie. Luand act de preocuparea intensa si constanta a societatii romanesti fata de necesitatea combaterii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )