Libnet.ro
UNICEF

08:45

Ion Cristoiu: Situatia lui Tudorel Toader depinde de refuzul lui de a semna ordonanta de urgenta

Antena3 Antena3,
Ion Cristoiu: Situatia lui Tudorel Toader depinde de refuzul lui de a semna ordonanta de urgenta

Ion Cristoiu a vorbit la 100 de minute despre situatia care-l asteapta pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Situatia lui Tudorel Toader depinde de un lucru fundamental. de refuzul lui de a semn. continuă pe Antena3

Proteste la Cluj dupa decizia lui Tudorel Toader: Lasa-l pe Klaus, lasa politicienii. Nu despre toti astia si toate astea vorbim. Ci despre tine. Hai tu.

Clujenii sunt asteptati astazi si duminica, de la 19. 00, in Piata Unirii, la proteste fata de decizia ministrului Justitiei, Tudorel Toader de a cere revocarea Procurorului General al Romaniei, Augustin Lazar. E capatul rabdarii. Soarta concreta ne-o influenteaza ceilalti. Dar demnitatea fiecaruia depinde doar de sine insusi, se arata pe pagina de Facebook a evenimentului.

Proteste la Cluj dupa decizia lui Tudorel Toader: Lasa-l pe Klaus, lasa politicienii. Nu despre toti astia si toate astea vorbim. Ci despre tine. Hai tu

Clujenii sunt asteptati astazi si duminica, de la 19. 00, in Piata Unirii, la proteste fata de decizia ministrului Justitiei, Tudorel Toader de a cere revocarea Procurorului General al Romaniei, Augustin Lazar. E capatul rabdarii. Soarta concreta ne-o influenteaza ceilalti. Dar demnitatea fiecaruia depinde doar de sine insusi, se arata pe pagina de Facebook a evenimentului.

Ion Cristoiu critica reactia presedintelui Iohannis fata de revocarea lui Lazar: E clar ca e o incapacitate de a stapani limba romana

Ion Cristoiu a comentat reactia lui Iohannis dupa ce a primit raportul in care se cere revocarea lui Augustin Lazar. Domnul presedinte l-a citit. Spune ca modul de prezentare a fost defectuos. Poate rap.

Ion Cristoiu, scenariu-bomba: Daca PSD nu se rupe de ALDE vom avea un guvern condus de Tariceanu

Ion Cristoiu a intervenit telefonic la Antena 3 dupa ce Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu au fost la consultari la Cotroceni. Jurnalistul sustine ca daca PSD nu se va rupe de ALDE, pana la sfarsitul an.

Tudorel Toader declanseaza revocarea lui Augustin Lazar

ACTUALIZARE 19:00 Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, declanseaza revocarea lui Augustin Lazar din functia de procuror general. ------ * ACTUALIZARE 18:55 Ministrul Justitiei pune in discutie legalitatea numirii lui Augustin Lazar in functia de procurorul general. ------- * ACTUALIZARE 18:33 Tudorel Toader prezinta raportul de evaluare a procurorului general: raportul are 63 de pagini. Evaluarea cuprinde 20 de puncte, la fel ca la Kovesi. -------- Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, astazi, ca va face o declaratie de presa in care va prezenta raportul privind evaluarea procurorului general, Augustin Lazar.

Radu Banciu, despre Tudorel Toader: Un semi-analfabet! O marioneta a Guvernului Dragnea! (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu decizia lui Tudorel Toader de a declansa procedura de revocare a procurorului general Augustin Lazar. Tudorel Toader, nu stim exact.

Tudorel Toader este asteptat sa anunte astazi rezultatul evaluarii lui Augustin Lazar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este asteptat sa anunte, miercuri, la ora 18:00, rezultatul evaluarii procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar, evaluare demarata pe 25 august. Tudorel Toader revine astazi la ministerul justitiei, dupa doua zile de concediu si va intra din nou in concediu maine si poimaine.

Tariceanu renunta la sustinerea lui Tudorel Toader. Dragnea decide cnd pleaca Toader din Guvern (surse)

Dragnea l-a convins pe Tariceanu si forteaza plecarea lui Tudorel Toader din Guvern. Surse politice au declarat pentru Hotnews. ro ca in Coalitie s-au transat subiectele sensibile aparute intre PSD si ALDE si s-a discutat despre nemultumirile legate de legea off shore dar si despre prestatia ministrului Justitiei.

Adevarul l-a deranjat pe Tudorel Toader. Reactia ministrului, dupa articolul privind culisele sedintei Comisiei de la Venetia

Adevarul a dezvaluit duminica seara ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, n-a scos un cuvant in sedinta de vineri a Comisei de la Venetia. Toader s-a aflat intr-o pozitia ingrata: de membru titular al Comisiei de la Venetia si de ministru al Justitiei, sustinut de o coalitie care a rescris Codurile penale in interesul infractorilor. Luni, Tudorel Toader a raspuns pe Facebook.

Mizele atacului declansat de Tudorel Toader impotriva procurorului general Augustin Lazar

Calendarul procedurii de revocare a procurorului general Augustin Lazar, declansata de ministrul Justitiei Tudorel Toader, a pornit: CSM il va audia pe Lazar peste doua saptamani, pentru a formula un aviz consultativ, urmand ca decizia sa o ia seful statului. Toader, insa, a trimis deja propunerea la Palatul Cotroceni, alegand sa ignore si formal procedura.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )