Libnet.ro
UNICEF

21:45

Proteste la Cluj dupa decizia lui Tudorel Toader: Lasa-l pe Klaus, lasa politicienii. Nu despre toti astia si toate astea vorbim. Ci despre tine. Hai tu

Adevărul Adevărul,
Proteste la Cluj dupa decizia lui Tudorel Toader: Lasa-l pe Klaus, lasa politicienii. Nu despre toti astia si toate astea vorbim. Ci despre tine. Hai tu

Clujenii sunt asteptati astazi si duminica, de la 19. 00, in Piata Unirii, la proteste fata de decizia ministrului Justitiei, Tudorel Toader de a cere revocarea Procurorului General al Romaniei, Augustin Lazar. E capatul rabdarii. Soarta concreta ne-o influenteaza ceilalti. Dar demnitatea fiecaruia depinde doar de sine insusi, se arata pe pagina de Facebook a evenimentului. continuă pe Adevărul

Proteste la Cluj dupa decizia lui Tudorel Toader: Lasa-l pe Klaus, lasa politicienii. Nu despre toti astia si toate astea vorbim. Ci despre tine. Hai tu.

Clujenii sunt asteptati astazi si duminica, de la 19. 00, in Piata Unirii, la proteste fata de decizia ministrului Justitiei, Tudorel Toader de a cere revocarea Procurorului General al Romaniei, Augustin Lazar. E capatul rabdarii. Soarta concreta ne-o influenteaza ceilalti. Dar demnitatea fiecaruia depinde doar de sine insusi, se arata pe pagina de Facebook a evenimentului.

Radu Banciu, despre Tudorel Toader: Un semi-analfabet! O marioneta a Guvernului Dragnea! (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu decizia lui Tudorel Toader de a declansa procedura de revocare a procurorului general Augustin Lazar. Tudorel Toader, nu stim exact.

Augustin Zegrean, despre revocarea lui Lazar: Dupa decizia CCR pe Kovesi, Tudorel Toader a inteles ca poate sa revoce cand vrea el procurorii sefi

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Lazar sustine ca decizia de revocare a lui Augustin Lazar era decisa inca de la decizia CCR privindu-o pe Kovesi, acela fiind momentul cand Tudorel Toader.

Mizele atacului declansat de Tudorel Toader impotriva procurorului general Augustin Lazar

Calendarul procedurii de revocare a procurorului general Augustin Lazar, declansata de ministrul Justitiei Tudorel Toader, a pornit: CSM il va audia pe Lazar peste doua saptamani, pentru a formula un aviz consultativ, urmand ca decizia sa o ia seful statului. Toader, insa, a trimis deja propunerea la Palatul Cotroceni, alegand sa ignore si formal procedura.

Motiune simpla impotriva lui Tudorel Toader

Liberalii au decis luni ca, alaturi de USR, sa depuna la Camera Deputatilor o motiune simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, au declarat, pentru AGERPRES, surse din PNL. Decizia a fost.

Adevarul l-a deranjat pe Tudorel Toader. Reactia ministrului, dupa articolul privind culisele sedintei Comisiei de la Venetia

Adevarul a dezvaluit duminica seara ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, n-a scos un cuvant in sedinta de vineri a Comisei de la Venetia. Toader s-a aflat intr-o pozitia ingrata: de membru titular al Comisiei de la Venetia si de ministru al Justitiei, sustinut de o coalitie care a rescris Codurile penale in interesul infractorilor. Luni, Tudorel Toader a raspuns pe Facebook.

Florin Iordache, dupa ce s-a cerut revocarea lui Augustin Lazar: Fara indoiala, si Tudorel Toader va fi evaluat

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache, fost ministru al Justitiei, a declarat miercuri seara ca si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va fi evaluat exact cum a fost evaluat procurorul general,.

Augustin Lazar, prima reactie dupa ce Tudorel Toader a anuntat ca il va revoca din functie: Cetatenii trebuie sa aiba incredere in procurori. Constitutia e a tuturor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat miercuri ca va declansa procedura de revocare din functie a procurorului general, Augustin Lazar.

Augustin Lazar, prima reactie dupa ce Tudorel Toader a anuntat ca il va revoca din functie - LIVE TEXT

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat miercuri ca va declansa procedura de revocare din functie a procurorului general, Augustin Lazar.

Tudorel Toader este asteptat sa anunte astazi rezultatul evaluarii lui Augustin Lazar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este asteptat sa anunte, miercuri, la ora 18:00, rezultatul evaluarii procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar, evaluare demarata pe 25 august. Tudorel Toader revine astazi la ministerul justitiei, dupa doua zile de concediu si va intra din nou in concediu maine si poimaine.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2466 seconds )