Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ion Cristoiu: Trei sferturi din inspectoratele judetene sunt infectate de interlopi, cumetrii, ibovnici si nu poti sa te bati cu ei!

Antena3 Antena3,
Ion Cristoiu: Trei sferturi din inspectoratele judetene sunt infectate de interlopi, cumetrii, ibovnici si nu poti sa te bati cu ei!

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit la Antena 3 despre modul in care au intervenit politistii in cazul Alexandrei. Cel mai important pe mine nu e balbaiala autoritator. Pentru mine, pentru noi. continuă pe Antena3

Scenariul exploziv a lui Ion Cristoiu, cu privire la ancheta crimelor din Caracal: Este imposibil sa fie atat de multi prosti in acelasi timp si in acelasi loc

Ion Cristoiu a venit cu un scenariu exploziv in cazul anchetei crimelor din Caracal. Jurnalistul sustine ca este posibil ca ancheta incearcp sa traga de timp. Pot sa va spun ca mai mult dupa -Colectiv-.

Ion Cristoiu, teorie exploziva in cazul crimelor din Caracal: DIICOT vrea sa musamalizeze si sa opreasca ancheta. Gheorghe Dinca cred ca face parte dintr-o retea de proxeneti

Ion Cristoiu lanseaza o teorie exploziva in cazul crimelor din Caracal. Jurnalistul sustine ca DIICOT vrea sa musamalizeze si chias sa opreasca ancheta fiindca Gheorghe Dinca ar face parte dintr-o retea de.

Trei sefi din DIICOT se vor ocupa de ancheta in dosarul de la Caracal

Trei procurori din DIICOT - Structura Centrala se vor ocupa de ancheta in dosarul de la Caracal, sub coordonarea procurorului-sef Felix Banila. Urmare a preluarii dosarului nr. 203DP2019 de la Serviciul.

Avem confirmarea! Ramasitele din soba improvizata sunt ale unei fete minore, dar nu ale Alexandrei

Informatie de ultima ora pe SURSE: Oasele gasite la Gheorghe Dinca sunt umane. Dupa-amiaza a fost finalizat un raport preliminar la Institutul de Medicina Legala. Medicii legisti spun ca.

Doua adolescente din judetul Iasi sunt cautate de politisti dupa ce au plecat de acasa

Doua adolescente, una de 14 ani si cealalta de 15 ani, din localitatile iesene Erbiceni si Holboca, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )