Libnet.ro
UNICEF

19:45

Ion Iliescu a anuntat ca nu va vota la alegerile parlamentare 2020. Care este motivul

Antena3 Antena3,
Ion Iliescu a anuntat ca nu va vota la alegerile parlamentare 2020. Care este motivul

Ion Iliescu a anuntat ca nu va vota la alegerile parlamentare 2020. Iar motivul pentru care fostul presedinte nu-si exercita dreptul la vot a fost explicat chiar de catre sotia lui, Nina. continuă pe Antena3

Tot ce trebuie sa stii despre alegerile parlamentare 2020. Ghidul complet al alegatorului

Peste 18 milioane de romani sunt asteptati duminica la vot in cele peste 18. 000 de sectii organizate in tara, pentru a alege senatorii si deputatii pentru urmatorii patru ani. Scrutinul va avea loc, la fel ca alegerile locale din septembrie, in conditii speciale, in contextul pandemiei de COVID-19. La alegerile parlamentare 2020 se poate vota in alta localitate doar cu viza de flotant sau daca aceasta se afla in acelasi judet. Potrivit unei decizii a Guvernului, cei din localitatile aflate in carantina vor putea merge la vot fara a avea nevoie de declaratie pe propria raspundere. Romanii aflati in carantina sau in izolare vor putea vota prin intermediul urnei mobile.

Carmen Iohannis a impresionat cu tinuta pe care a purtat-o cand a votat la alegerile parlamentare 2020

Carmen Iohannis a votat, duminica, la Sibiu, in timp ce sotul ei, Klaus Iohannis, si-a exprimat preferintele de la alegerile parlamentare 2020 la Bucuresti. Prima Doamna a Romaniei a fost insotita la urne d.

Sectii de votare la alegerile parlamentare 2020. Cum descoperi sectia ta de votare

Maine, duminica, 6 decembrie 2020 vor avea loc alegerile parlamentare. in concordanta cu domiciliul sau resedinta, alegatorii pot sa voteze la sectia de votare in cadrul careia sunt arondati. Iata cum afli sectiile de votare laalegerile parlamentare 2020. Sectii de votare la alegerile parlamentare 2020 Odata cu implinirea varstei de 18 ani, cetatenii romani care .

Carmen Iohannis a atras toate privirile cu tinuta pe care a purtat-o la alegerile parlamentare 2020. Cum a aparut sotia presedintelui

Carmen Iohannis a votat, duminica, la Sibiu, in timp ce presedintele Klaus Iohannis si-a exprimat preferintele de la alegerile parlamentare 2020 in Capitala. Sotia presedintelui fost insotita la urne doar de un reprezentant SPP.

Candidatii PMP la alegerile parlamentare 2020, pe judete. Pariurile lui Basescu pentru Camera Deputatilor si Senat

PMP, Partidul Miscarea Populara este un partid politic parlamentar lansat de Fundatia Miscarea Populara. A fost creat la initiativa fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu. A luat aceasta decizie dupa ce sustinatorii lui au parasit Partidul Democrat Liberal PDL). infiintarea PMP Traian Basescu s-a despartit de Partidul Democrat Liberal la data de 23 martie 2013.

Alegeri parlamentare 2020: Care sunt problemele cel mai frecvent semnalate

Problemele cel mai frecvent semnalate pe parcursul zilelor de sambata si duminica, la alegerile parlamentare 2020, au fost legate de dificultati la inscriere pentru utilizarea urnei speciale, dar si neintelegerea legislatiei electorale din perspectiva faptului ca alegatorii trebuie sa voteze in circumscriptia unde sunt arondati cu domiciliul sau resedinta, potrivit Expert Forum. De asemenea, au fost facute mai multe sesizari legate de membri ai comisiilor electorale care nu purtau corespunzator masca de protectie.

Ion Iliescu nu voteaza la alegerile parlamentare 2020. Fostul sef de stat si sotia s-au speriat teribil

Ion Iliescu spune pas si alegerilor parlamentare 2020. Fostul presedinte al Romaniei nu a mai solicitat urna mobila, asta dupa ce la locale a procedat la fel. Sotia lui Ion Iliescu, Nina, a dezvaluit.

Alegerile parlamentare 2020: Judetele din sudul tarii, cea mai mare prezenta la urne. Mobilizare slaba in Moldova

Alegerile parlamentare din 2020 vor ramane in istorie drept scrutinul cu cea mai scazuta prezenta la vot, in conditiile in care doar 31,84% dintre cetatenii cu drept de vot si-au exprimat.

Rasturnare de situatie la alegerile parlamentare 2020. Rezultat-surpriza in ultimul exit-poll

Mihai Gadea a comentat, duminica seara, la inceputul Editiei speciale care incheie ziua alegerilor parlamentare 2020, cele mai noi date ale exit-poll-ului prezentat de Antena 3 la ora 21.

Alegerile parlamentare 2020: Judetele din sudul tarii, cea mai mare prezenta la urne. Mobilizare slaba in Moldova

Alegerile parlamentare din 2020 vor ramane in istorie drept scrutinul cu cea mai scazuta prezenta la vot, in conditiile in care doar 31,84% dintre cetatenii cu drept de vot si-au exprimat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )