Libnet.ro
UNICEF

20:45

Ion Iliescu: Corneliu Vadim Tudor a fost una dintre personalitatile publice care au marcat ultimii 25 de ani, cu bune si cu mai putin bune. Condoleante familiei!

B1 B1,
Ion Iliescu: Corneliu Vadim Tudor a fost una dintre personalitatile publice care au marcat ultimii 25 de ani, cu bune si cu mai putin bune. Condoleante familiei!

Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu a scris un mesaj pe blogul personal in care sustine ca a aflat cu tristete vestea mortii lui Corneliu Vadim Tudor si transmite condoleante familiei indoliate. Am. continuă pe B1

Ion Iliescu despre Vadim Tudor: Prin tot ce a facut, si-a gasit locul in istoria postdecembrista

Fostul presedinte Ion Iliescu apreciaza ca fondatorul Partidului Romania Mare, Corneliu Vadim Tudor, decedat luni, si-a gasit locul istoria postdecembrista a Romaniei prin tot ce a facut, scrie Agerpres. Am.

Ultimul interviu dat de Corneliu Vadim Tudor a fost pentru Antena 1

Ultimul interviu al lui Corneliu Vadim Tudor a fost acordat reporterilor de la Antena 1, in urma cu doar doua zile. Vadim Tudor vorbea atunci despre situatia fiicei lui Tudor Arghezi, Mitzura si il critica pe.

Ultimele versuri ale lui Corneliu Vadim Tudor au fost despre moarte: Hai, Moarte, sa bem o cafea/Mai lasa-mi pe cer, inca, steaua

Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viata luni seara, in spital, la varsta de 65 de ani. Potrivit medicilor, acesta a murit din cauza unor afectiuni cardiace. Liderul PRM a publicat pe pagina personala de.

Ion Iliescu ii aduce un ultim omagiu lui Corneliu Vadim Tudor

Fostul presedinte Ion Iliescu a subliniat ca fondatorul Partidului Romania Mare, Corneliu Vadim Tudor, si-a gasit locul in istoria postdecembrista a Romaniei prin tot ce a facut.

A murit Corneliu Vadim Tudor

ACTUALIZARE 22:05 Iliescu, despre Vadim Tudor: Prin tot ce a facut, si-a gasit locul in istoria postdecembrista Fostul presedinte Ion Iliescu apreciaza, intr-o postare pe blogul sau, ca fondatorul Partidului Romania Mare, Corneliu Vadim Tudor, decedat astazi, si-a gasit locul istoria postdecembrista a Romaniei prin tot ce a facut.

Cine este medicul care l-a ingrijit pe Corneliu Vadim Tudor

Ion Tintoiu, medic primar interne-cardiologie, a fost doctorul care l-a ingrijit pe Corneliu Vadim Tudor cand a ajuns, luni dimineata, la Spitalul Militar din Capitala, a anuntat Victor Ciutacu.

Corneliu Vadim Tudor a murit. Reactia lui Dumitru Dragomir

Condoleante familiei. A fost un om bun politic, analist, a iubit poporul. Un patriot extraordinar, o minte colosala. Dumnezeu sa-l odihneasca. A plecat de tanar dintre noi. Era un om absolu.

Corneliu Vadim Tudor a murit. Declaratii controversate: Haimanaua de la Catavencu poate sa zica bogdaproste ca nu i-am tras si doua palme in direct

Corneliu Vadim Tudor a murit luni seara la Spitalul Militar din Bucuresti. El era cunoscut pentru declaratiile controversate pe care le facea in public, unele dintre ele aducandu-i si procese de calomnie, cum a fost cazul Ancai Carcu, pe care a facut-o prostituata in repetate randuri. De asemenea, pe jurnalistul Liviu Mihaiu l-a facut haimana. Nu de putine ori, televiziunile au fost amendate pentru declaratiile sale.

Corneliu Vadim Tudor a murit. Gheorghe Funar, despre adversarul sau: E o mare pierdere pentru nationalismul romanesc aceasta plecare totala

Corneliu Vadim Tudor a murit. Gheorghe Funar, unul dintre mai vechii colaboratori ai Tribunului, a aflat de la membrii PRM din Bucuresti despre moartea acestuia. Desi de doi ani - de cand Funar a ajuns presedintele PRM - intre cei doi a intervenit o ruptura si nu-si vorbeau, clujeanul spune ca vestea mortii lui Vadim l-a socat.

VIDEO. Scandalurile in care a fost implicat Corneliu Vadim Tudor

Corneliu Vadim Tudor a fost jurnalist, scriitor si politician. A infiintat revista Romania Mare, a scris 32 de carti de poezie si publicistica, a fondat Partidul Romania Mare si a candidat de cinci ori la presedintia Romaniei. Cu toate acestea, Corneliu Vadim Tudor a ajuns de cele mai multe ori in atentia publica din cauza scandalurilor in care fie a fost implicat.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2584 seconds )