Libnet.ro
UNICEF

05:45

Ion Iliescu ii aduce un ultim omagiu lui Corneliu Vadim Tudor

România Liberă România Liberă,
Ion Iliescu ii aduce un ultim omagiu lui Corneliu Vadim Tudor

Fostul presedinte Ion Iliescu a subliniat ca fondatorul Partidului Romania Mare, Corneliu Vadim Tudor, si-a gasit locul in istoria postdecembrista a Romaniei prin tot ce a facut. continuă pe România Liberă

Ion Iliescu: Corneliu Vadim Tudor a fost una dintre personalitatile publice care au marcat ultimii 25 de ani, cu bune si cu mai putin bune. Condoleante familiei!

Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu a scris un mesaj pe blogul personal in care sustine ca a aflat cu tristete vestea mortii lui Corneliu Vadim Tudor si transmite condoleante familiei indoliate. Am.

Ion Iliescu despre Vadim Tudor: Prin tot ce a facut, si-a gasit locul in istoria postdecembrista

Fostul presedinte Ion Iliescu apreciaza ca fondatorul Partidului Romania Mare, Corneliu Vadim Tudor, decedat luni, si-a gasit locul istoria postdecembrista a Romaniei prin tot ce a facut, scrie Agerpres. Am.

A murit Corneliu Vadim Tudor

ACTUALIZARE 22:05 Iliescu, despre Vadim Tudor: Prin tot ce a facut, si-a gasit locul in istoria postdecembrista Fostul presedinte Ion Iliescu apreciaza, intr-o postare pe blogul sau, ca fondatorul Partidului Romania Mare, Corneliu Vadim Tudor, decedat astazi, si-a gasit locul istoria postdecembrista a Romaniei prin tot ce a facut.

PROFIL Corneliu Vadim Tudor, exponentul extremismului si xenofobiei in politica si viata publica

Poet de curte al familiei Ceausescu pe vremea comunismului, Vadim Tudor s-a facut remarcat si prin influenta in anturajul echipei Steaua Bucuresti, dar si prin prezenta in anturajul scriitorului Eugen Barbu, un exponent al aripii dure din Securitatea ceausista. Dupa 1990, Vadim a fondat imunda revista Romania Mare, unde a calcat in picioare sute de personalitati ale vietii publice prin calomnii si insulte ramase mai mereu nepedepsite. Pe valul popularitatii data de revista si-a construit si partidul nationalist si xenofob Romania Mare, iar punctul maxim al carierei sale politice a fost finala alegerilor prezidentiale din 2000, cand a fost invins de Ion Iliescu in turul 2. Vadim a ajuns si europarlamentar.

Cine este medicul care l-a ingrijit pe Corneliu Vadim Tudor

Ion Tintoiu, medic primar interne-cardiologie, a fost doctorul care l-a ingrijit pe Corneliu Vadim Tudor cand a ajuns, luni dimineata, la Spitalul Militar din Capitala, a anuntat Victor Ciutacu.

A murit Corneliu Vadim Tudor. Spre deosebire de nationalistii de azi, care sunt niste izmenari, Vadim era cult

Corneliu Vadim Tudor a murit. Fostul europarlamentar Sebastian Bodu spune ca, spre deosebire de nationalistii din prezent, Vadim Tudor era un om cult. El deplange moartea liderului PRM pe pagina de Facebook.

Fotografia inedita postata de Dan Negru pe Facebook cu Corneliu Vadim Tudor

Daca as avea talent, as putea sa scriu o carte depre intalnirile mele cu Vadim Tudor. Ce minte stralucita! Ultima data cand am avut sansa sa-i fiu oaspete acasa am glumit pe seama.

Dezvaluiri dupa moartea lui Corneliu Vadim Tudor: A vrut sa fie presedintele Stelei

Corneliu Vadim Tudor a murit. Corneliu Vadim Tudor, fondatorul Partidului Romania Mare, a murit la virsta de 65 de ani la Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei, scrie gsp. ro. Acesta a fost.

Corneliu Vadim Tudor a murit. Reactia lui Dumitru Dragomir

Condoleante familiei. A fost un om bun politic, analist, a iubit poporul. Un patriot extraordinar, o minte colosala. Dumnezeu sa-l odihneasca. A plecat de tanar dintre noi. Era un om absolu.

VIDEO. Scandalurile in care a fost implicat Corneliu Vadim Tudor

Corneliu Vadim Tudor a fost jurnalist, scriitor si politician. A infiintat revista Romania Mare, a scris 32 de carti de poezie si publicistica, a fondat Partidul Romania Mare si a candidat de cinci ori la presedintia Romaniei. Cu toate acestea, Corneliu Vadim Tudor a ajuns de cele mai multe ori in atentia publica din cauza scandalurilor in care fie a fost implicat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )