Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ion Iliescu, din nou la spital. Care este starea sa de sanatate

Adevărul Adevărul,
Ion Iliescu, din nou la spital. Care este starea sa de sanatate

Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu s-a prezentat, marti, la Spitalul Universitar de Urgenta Elias din Capitala pentru un control de rutina, au declarat pentru mediafax. ro surse medicale. Reprezentantii spitalului au precizat ca fostul sef de stat nu a ramas internat. continuă pe Adevărul

Ultima ora: INIMA LUI ION ILIESCU A CEDAT! ANUNTUL a fost facut in aceasta dimineata

Ion lliescu a ajuns, din nou, la spital marti dimineata. Fostul presedinte al Romaniei a acuzat probleme la inima si a ajuns pe mainile medicilor, potrivit surselor Spynews. ro.

Ion Iliescu, de urgenta la spital. in ce stare se afla fostul presedinte al Romaniei

Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu a ajuns de urgenta la spital, marti dimineata. Fostul sef de stat acuza din nou probleme grave la inima, iar starea sa de sanatate pare sa se agraveze in ultima perioada. Medicii l-au supus pe Ion Iliescu la mai multe interventii chirurgicale, insa varsta inaintata si istoricul medical par .

Breaking News. Ion Iliescu, internat de Urgenta

Ion Iliescu a fost internat de urgenta in spital, marti dimineata, dupa ce a acuzat probleme la inim.

Nicolae Ceausescu il trata pe Ion Iliescu la fel ca pe propriul sau fiu. L-a trimis la scoala vietii. Unde a existat aceasta cu adevarat

Nicolae Ceausescu a avut o oarecare slabiciune pentru Ion Iliescu, chiar daca acesta din urma nu a recunoscut niciodata acest lucru. Si nici n-o va face. Pe fostul presedinte l-a interesat insa doar ascensiunea in ierarhia comunista, iar cand regimul avea sa cada, urma sa gaseasca alte portite pe unde sa-si faca loc pe cea .

Fostul presedinte Ion Iliescu s-a prezentat, marti, la Spitalul Elias din Capitala pentru analize

Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu s-a prezentat, marti, la Spitalul Universitar de Urgenta Elias din Capitala pentru un control de rutina, au declarat pentru Mediafax surse medicale. Reprezentantii spitalului au precizat ca fostul sef de stat nu a ramas internat.

FRF sustine ca Romania ar putea sa refuze sa joace cu Germania, joi, de la ora 19:00: care este motivul invocat

Romania s-a calificat in semifinalele EURO U21, dupa un parcurs fenomenal la turneul gazduit de Italia si San Marino. Tricolorii vor intalni Germania, iar meciul e programat joi, la ora 19:00. Numai ca FRF are cateva obiectii. Nationala de tineret a Romaniei a reusit, din nou, sa aprinda pasiunea romanilor pentru jocul echipei nationale de .

Curs valutar BNR, marti, 25 iunie: Euro scade din nou fata de leu. Ce se intampla cu dolarul

Banca Nationala a Romaniei BNR) a emis un nou curs valutar, marti, 25 iunie 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare din ziua urmatoare. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = 4,7205 lei in scadere cu 0,0018) in luna mai, cursul valutar mediu pentru euro a fost de .

Se vor ridica din nou masinile in Bucuresti. Cati bani va trebui sa dai ca sa iti recuperezi masina

Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB) va dezbate, in sedinta din data de 26 iunie, o hotarare care prevede ridicarea masinilor care nu sunt parcate regulamentar pe partea carosabila a principalelor bulevarde din Capitala. Soferii care nu vor respecta hotrarea consilierilor vor trebui sa scoata bani din buzunar pentru a-si recupera autoturismele, daca acestea sunt .

DNA ii trimite din nou in judecata pe Elena Udrea si pe jurnalistul Dan Andronic

DNA anunta ca ii trimite in judecata din nou pe Elena Udrea si pe jurnalistul Dan Andronic pentru trafic de influenta si spalare de bani, respectiv marturie mincinoasa. Asta dupa ce anterior, judecatorii.

Locuitorii Istanbulului, chemati din nou la urne

Locuitorii Istanbulului sunt chemati din nou la urne duminica, pentru a-si alege primarul, dupa ce precedentul scrutin, castigat de candidatul opizitiei, Ekrem Imamoglu, a fost anulat, anunta BBC.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )