Libnet.ro
UNICEF

07:15

Ion Iliescu, dupa moartea Stelei Popescu: Era o fata frumoasa, plina de viata si de verva. Este o mare pierdere pentru teatru romanesc

Hotnews Hotnews,
 Ion Iliescu, dupa moartea Stelei Popescu: Era o fata frumoasa, plina de viata si de verva. Este o mare pierdere pentru teatru romanesc

Fostul presedinte Ion Iliescu a spus, pentru Agerpres, ca a ramas uluit cand s-a anuntat vestea mortii Stelei Popescu, despre care spune ca a pretuit-o in mod deosebit si ca era o fata frumoasa, plina de viata si de verva si ca este o pierdere pentru teatrul romanesc. continuă pe Hotnews

EXCLUSIV. Ion Iliescu, despre moartea Stelei Popescu: Este un moment de mare durere pentru noi toti

Este un moment de mare durere pentru noi toti. Stela Popescu nu a fost un actor oarecare, a avut multe virtuti si a fost indragita. Eram cu sotia in fata televizorului urmarind emisiunea.

VIDEO Reactia lantului de farmacii Catena dupa moartea Stelei Popescu

Lantul de farmacii Catena a postat pe pagina de Facebook a companiei un mesaj de condoleante dupa moartea Stelei Popescu, indragita actrita, care a fost si imaginea lantului de farmacii in mai multe spoturi si afise publicitare.

Premierul Tudose, dupa moartea Stelei Popescu: Nu era bine sa aiba o pensie mai mare?

Premierul Mihai Tudose a afirmat, joi seara, ca multi dintre monstrii sacri ai scenei nu o duc foarte bine, din cauza ca traiesc din pensii.

Loredana, marturisire dupa moartea Stelei Popescu

Stela Popescu a murit. Celebra cantareata Loredana Groza i-a adus un ultim omagiu actritei Stela Popescu care s-a stins din viata la 81 de ani. Lori a povestit cum a cunoscut-o pe Stela Popescu si cum o.

Mesajul transmis de premierul Mihai Tudose dupa moartea Stelei Popescu

Marea actrita Stela Popescu a fost un exemplu de noblete, decenta si daruire pentru orice roman, a transmis, joi, premierul Mihai Tudose. Primesc cu indurerare vestea ca Stela Popescu,.

Mesajul transmis de Gabriela Firea dupa moartea Stelei Popescu

Stela Popescu a murit. Gabriela Firea, primarul Capitalei, a transmis un mesaj emotionant dupa ce marea actrita Stela Popescu s-a stins din viata. Stela Popescu a murit. A incetat azi sa mai.

Mesajul Familiei Regale dupa moartea Stelei Popescu

Familia Regala deplange cu mare tristete trecerea la cele vesnice a marii actrite Stela Popescu, afirmand ca aceasta este o stralucita reprezentanta a teatrului de revista, demna.

Ion Iliescu, DEZVALUIRI la moartea Stelei Popescu: Am cunoscut-o de cand era studenta. Era....

Ion Iliescu a vorbit despre moartea marii actrite, Stela Popescu! Fostul presedinte al Romaniei spune ca a aflat de trecerea in nefiinta a actritei chiar de la televizor, cand s-a facut.

Ion Iliescu, DEZVALUIRI la moartea Stelei Popescu: Am cunoscut-o...

Ion Iliescu a vorbit despre moartea marii actrite, Stela Popescu! Fostul presedinte al Romaniei spune ca a aflat de trecerea in nefiinta a actritei chiar de la televizor, cand s-a facut.

Stela Popescu a murit. Alexandru Arsinel, prima reactie dupa moartea Stelei Popescu

Stela Popescu a murit. Acum ma duc la ea acasa. Nu stiu ce se intampla. Vai de mine!, a spus Alexandru Arsinel. Actorul s-a deplasat ulterior la casa actritei. Stela Popescu a murit. Marea actrita a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )