Libnet.ro
UNICEF

23:15

Stela Popescu a murit. Alexandru Arsinel, prima reactie dupa moartea Stelei Popescu

Antena3 Antena3,
Stela Popescu a murit. Alexandru Arsinel, prima reactie dupa moartea Stelei Popescu

Stela Popescu a murit. Acum ma duc la ea acasa. Nu stiu ce se intampla. Vai de mine!, a spus Alexandru Arsinel. Actorul s-a deplasat ulterior la casa actritei. Stela Popescu a murit. Marea actrita a. continuă pe Antena3

Stela Popescu a murit. Ce surprize pregatea actrita pentru public

Stela Popescu a murit. Pentru unul dintre cele mai indragite cupluri de umor din Romania, luna decembrie ar fi urmat sa fie una plina de evenimente frumoas. Stela Popescu si Alexandru Arsinel se.

Stela Popescu a murit. Reactiile breslei: Niciodata nu am vazut-o trista, deceptionata. Pentru mine nu a murit

Colegii de pe scena teatrului si vedete care au avut ocazia sa o cunoasca pe Stela Popescu si-au exprimat profunda tristete si regretul in fata pierderii actritei. Printre acestia se numara Florin Piersic, Mircea Diaconu, Margareta Paslaru, Andreea Esca si Mihaela Radulescu.

Stela Popescu a murit. SMURD: A fost gasita fara semne vitale. Politia Capitalei: inca nu am deschis dosar de moarte suspecta

Actrita Stela Popescu a murit, astazi, la varsta de 81 de ani. Actrita a fost gasita la ora 15. 50, de un echipaj SMURD, fara suflare, in propria casa.

Stela Popescu a murit. SMURD: A fost gasita fara semne vitale

Actrita Stela Popescu a murit, astazi, la varsta de 81 de ani. Actrita a fost gasita la ora 15. 50, de un echipaj SMURD, fara suflare, in propria casa.

Mirabela Dauer, prima reactie dupa ce Raoul a fost condamnat la inchisoare. Nu cred ca este o asa mare problema

Raoul, fostul partener de scena al Mirabelei Dauer, fost condamnat la inchisoare cu suspendare, dupa ce a fost prins ca a condus fara permis. Mirabela Dauer, cea cu care Raoul e prieten de ani buni,.

Dragnea, prima reactie dupa ce i s-a pus sechestru pe avere: Recurgem la o directiva europeana

Liviu Dragnea va depune plangere impotriva DNA, dupa ce procurorii anticoruptie i-au pus sechestru asigurator pe avere. Detalii AICI) Am asistat la aceasta prigoana impotriva lui Liviu Dragnea.

VIDEO ARHIVA A murit actrita Stela Popescu

Actrita Stela Popescu a fost gasita moarta, joi dupa-amiaza, in locuinta sa, anunta News. ro. Stela Popescu ar fi implinit, luna viitoare, 82 de ani. Stela Popescu a fost una dintre cele mai cunoscute actrite ale Romaniei. De-a lungul celor peste 60 de ani de cariera, ea a jucat in peste 30 de filme si in sute de piese de teatru, ca actrita de revista si de comedie.

Stela Popescu a murit. Adevarul despre relatia dintre marea actrita si Alexandru Arsinel

Stela Popescu a murit. Cupletul Stela-Arsinel ramane un izvor nesecat de glume si anecdote memorabile. Stela Popescu a murit. De-a lungul colaborarii lor au aparut tot felul de speculatii.

Reactie halucinanta a unei vedete din Romania, dupa ce Stela Popescu a incetat din viata! Ma asteptam sa moara Arsinel

Unul dintre cei mai indragit cantareti de muzica populara de la noi din tara a avut o reactie de-a dreptul uluitoare, dupa ce a aflat de moartea Stelei Popescu.

Aceasta este ultima fotografie cu Stela Popescu jucand alaturi de Alexandru Arsinel. FOTO in articol

Stela Popescu a murit pe23 noiembrie 2017. Actrita Stela Popescu avea 82 de ani. Fiica adoptiva a acesteia a sunat la 112, iar la sosirea echipajelor SMURD actrita era decedata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )