Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ion Iliescu a fost externat

B1 B1,
Ion Iliescu a fost externat

Ion Iliescu a fost externat vineri, au anuntat reprezentantii Spitalului Elias. El va continua tratamentul la domiciliu. Domnul Ion Iliescu a fost externat astazi din spital. Tratamentul va vontinua la domiciliu. continuă pe B1

Ion Iliescu a fost externat din spital

Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, a fost externat, joi, din Spitalul Elias, el urmand sa continue tratamentul la domiciliu. Starea sa va fi in continuare monitorizata prin controale periodice, au precizat reprezentantii spitalului.

Ion Iliescu a fost externat din spital

Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, a fost externat, joi, din Spitalul Elias, el urmand sa continue tratamentul la domiciliu. Starea sa va fi in continuare monitorizata prin controale periodice, au precizat reprezentantii spitalului, scrie.

S-a terminat! Sfarsit pentru Ion Iliescu! S-a intamplat chiar in ziua motiunii de cenzura

Fostul presedinte Ion Iliescu a fost externat joi, informeaza un comunicat al Spitalului Elias.

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Ion Iliescu. Ce se intampla la Spitalul Elias

Medicii de la Spitalul Elias din Capitala au oferit noi detalii despre starea de sanatate a lui Ion Iliescu. Fostul presedinte al Romaniei a fost internat, vineri, din cauza unor probleme cardiace mai vechi. El va ramane in continuare in spital, iar medicii au anuntat ca starea lui este favorabila. Starea de sanatate a lui .

Ion Iliescu ramane internat, insa medicii anunta ca evolutia starii de sanatate a fostului presedinte este favorabila

Evolutia starii de sanatate a lui Ion Iliescu este favorabila, insa fostul presedinte va ramane internat in spital in contextul problemelor cardiace cronice de care sufera, au declarat reprezentantii Spitalului Elias, unde acesta este internat de vineri.

Ce avere are Ion Iliescu. Fostul presedinte primeste o pensie frumusica de la stat, dar nu aici e partea importanta a agoniselii sale de-o viata

Cu cateva zile in urma, Ion Iliescu a fost dus de urgenta la Spitalul Elias din Capitala. Nu se stiu foarte multe detalii despre starea de sanatate a fostului presedinte al Romaniei. in ultimul timp acesta s-a ingrijit mai mult, pentru ca a efectuat controale dese la medic si a avut chiar diverse operatii. De-a .

Anuntul despre Ion Iliescu tocmai a fost facut: Din pacate, fostul presedinte...

Fostul presedinte Ion Iliescu ramane internat la Spitalul Elias, dar evolutia starii sale de sanatate este favorabila, a declarat luni, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al unitatii medicale, Silvius.

Ion Iliescu si Tamara Buciuceanu raman in continuare internati la Spitalul Elias

Ion Iliescu si Tamara Buciuceanu raman in continuare internati la Spitalul Elias. Fostul presedinte Ion Iliescu ramane internat la Spitalul Elias, dar evolutia starii sale de sanatate este.

COSMAR pentru ION ILIESCU! S-a intamplat in aceasta DIMINEATA pe patul de SPITAL! Astrologii au dat vestea SUMBRA

Ion Iliescu se afla in continuare internat la Spitalul Elias din cauza problemelor cardiace. Fostul presedinte ramane sub supravegherea medicilor pentru investigatii suplimentare si tratament.

Veste de ultima ora despre Ion Iliescu! S-a intamplat la spital! Din pacate...

Medicii de la Spitalul Elias au decis ca fostul presedinte Ion Iliescu sa ramana internat, cel mai probabil pana la sfarsitul acestei saptamani potrivit surselor citate de Romania TV.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )