Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ion Iliescu implineste 85 de ani

România Liberă România Liberă,
Ion Iliescu implineste 85 de ani

Fostul presedinte Ion Iliescu implineste, marti, 85 de ani. El va petrece prima parte a zilei acasa, in familie, alaturi de sotia sa, Nina Iliescu, iar ca seara sa participe la un concert privat, oferit in cinstea sa de catre membrii Clubului de la Bucuresti, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Ion Iliescu a implinit 85 de ani

Fostul presedinte Ion Iliescu implineste, marti, 85 de ani. El va petrece prima parte a zilei acasa, in familie, alaturi de sotia sa, Nina Iliescu, iar ca seara sa participe la un concert privat, oferit in cinstea sa de catre membrii Clubului de la Bucuresti, informeaza Mediafax.

Scrisoarea unui poet timisorean catre Ion Iliescu: Va urasc cu toata dragostea, stimate domn!

Poetul timisorean Marius Brad a tinut sa transmita o scrisoare fostului presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, cu cateva zile inainte de ziua acestuia. Iliescu va sarbatori 85 de ani in data de 3 martie.

Radu Banciu, despre ziua lui Ion Iliescu: Va veni si un 3 martie linistitor, insa maine va fi unul imposibil de rumegat (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, luni seara, despre faptul ca premierul Victor Ponta i-a urat, luni, La multi ani! lui Ion Iliescu, cu o zi in avans. Victor Ponta s-a grabit sa ii spuna primul la multi ani lui.

Kanal D implineste 8 ani! Iata cum a fost sarbatorit de vedete!

Kanal D implineste pe 1 martie 8 ani de existent pe piata media din Romania. Vedetele postului au sarbatorit aniversarea cu tort si sampanie. Iata cu ce se lauda postul turcesc.

Institutul de Cercetari Marine implineste 45 ani. Naturalistul Grigore Antipa este cel care a pus bazele forului de studiu

La data de 1 martie 2015 se implinesc 45 de ani de la infiintarea Institutului Roman de Cercetari Marine IRCM). Actualul Institut National de Cercetare-Dezvoltare Marina Grigore Antipa INCDM) din Constanta, continuator al IRCM, este consacrat cercetarilor mediului Marii Negre.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )