Libnet.ro
UNICEF

18:46

Ion Iliescu ramane internat la Elias; evolutia starii sale de sanatate - favorabila

Hotnews Hotnews,
 Ion Iliescu ramane internat la Elias; evolutia starii sale de sanatate - favorabila

Fostul presedinte Ion Iliescu ramane internat la Spitalul Elias, dar evolutia starii sale de sanatate este favorabila, a declarat luni, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al unitatii medicale, Silvius Negoita. continuă pe Hotnews

Ion Iliescu ramane internat la Elias; evolutia starii sale de sanatate - favorabila

Fostul presedinte Ion Iliescu ramane internat la Spitalul Elias, dar evolutia starii sale de sanatat.

Ion Iliescu ramane internat, insa medicii anunta ca evolutia starii de sanatate a fostului presedinte este favorabila

Evolutia starii de sanatate a lui Ion Iliescu este favorabila, insa fostul presedinte va ramane internat in spital in contextul problemelor cardiace cronice de care sufera, au declarat reprezentantii Spitalului Elias, unde acesta este internat de vineri.

Ion Iliescu ramane in continuare in spital. Care e starea de sanatate a fostului presedinte

Fostul presedinte Ion Iliescu ramane internat la Spitalul Elias, dar evolutia starii sale de sanatate este favorabila, a declarat lunipurtatorul de cuvant al unitatii medicale, Silvius.

Ion Iliescu si Tamara Buciuceanu raman in continuare internati la Spitalul Elias

Ion Iliescu si Tamara Buciuceanu raman in continuare internati la Spitalul Elias. Fostul presedinte Ion Iliescu ramane internat la Spitalul Elias, dar evolutia starii sale de sanatate este.

Anuntul despre Ion Iliescu tocmai a fost facut: Din pacate, fostul presedinte...

Fostul presedinte Ion Iliescu ramane internat la Spitalul Elias, dar evolutia starii sale de sanatate este favorabila, a declarat luni, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al unitatii medicale, Silvius.

Ion Iliescu, la spitalul Elias: Care este starea fostului presedinte

UPDATE: Ion Iliescu a fost internat la Spitalul Elias, din cauza unor probleme cardiace. Fostul presedinte Ion Iliescu se afla la Spitalul Elias din Capitala. Deocamdata nu este clar daca fostul sef al.

Surse: Ion Iliescu a ajuns la Spitalul Elias cu simptomele unui infarct

Ion Iliescu a fost internat vineri la Spitalul Elias din Capitala. Fostul presedinte ar fi ajuns la unitatea medicala cu simptomele unui infarct, informeaza surse citate de Antena 3. Iliescu a ajuns la Elias.

Starea lui Ion Iliescu este stabila. SURSE: Medicii i-ar putea pune un al saptelea stent(VIDEO)

Fostul presedinte Ion Iliescu ramane internat la Spitalul Elias pentru mai multe investigatii, chiar daca starea sa de sanatate este stabila, iar suferinta cardiaca se afla intr-o discreta ameliorare,.

UPDATE Ion Iliescu, internat la Spitalul Elias din Capitala din cauza problemelor cardiace

Ion Iliescu s-a prezentat, vineri, la Spitalul Elias din Capitala, din cauza problemelor cardiace mai vechi, iar medicii au decis sa il interneze pe fostul presedinte, potrivit reprezentantilor unitatii medicale.

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Ion Iliescu. Ce se intampla la Spitalul Elias

Medicii de la Spitalul Elias din Capitala au oferit noi detalii despre starea de sanatate a lui Ion Iliescu. Fostul presedinte al Romaniei a fost internat, vineri, din cauza unor probleme cardiace mai vechi. El va ramane in continuare in spital, iar medicii au anuntat ca starea lui este favorabila. Starea de sanatate a lui .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )