Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ion Sturza, Fribourg Investments: Anul trecut am primit o oferta pentru achizitia a 20% din Elefant.ro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ion Sturza, Fribourg Investments: Anul trecut am primit o oferta pentru achizitia a 20% din Elefant.ro

Prima oferta pentru achizitia unui pachet de actiuni in Elefant. ro , cel mai mare retailer online de carte de pe piata locala si repozitionat in ultima perioada ca un mall al familiei, a fost primita anul trecut de catre Fribourg Investments, fondul. continuă pe Wall-Street Ro

Profitul Bundesbank a crescut de 7 ori anul trecut

Profitul Bundesbank, banca centrala a Germaniei, a crescut de sapte ori anul trecut, la 4,6 miliarde de euro, de la 664 miliarde de euro in anul anterior, cand rezultatul a fost influentat de fondurile mai mari alocate provizioanelor pentru risc, a.

Valoarea tranzactiilor din Romania a crescut anul trecut cu 39%

Valoarea tranzactiilor din Romania a crescut anul trecut cu 39% Valoarea estimata a tranzactiilor din Romania a ajuns la 1,09 miliarde de USD in 2013, in crestere cu 39% fata de anul precedent, conform studiului EY - M and A Barometer Romania 2013.

Lufthansa a transportat anul trecut in si dinspre Romania 1,37 milioane pasageri

Numarul pasagerilor transportati de grupul german Lufthansa pe rutele dintre Romania si hub-urile sale din Frankfurt, Munchen, Dusseldorf, Zurich si Viena a crescut cu 1,85% anul trecut, la 1,37 milioane, pentru acest an fiind prognozat un nou avans, pana la 1,5 milioane pasageri.

CBRE: Peste 343 milioane euro - investitiile in imobiliare, anul trecut

Totalul investitiilor imobiliare s-a ridicat, anul trecut, la peste 343 de millioane de euro, in crestere cu mai mult de 100% fata de volumul investitional din 2012, potrivit raportului de cercetare realizat de CBRE.

Afacerile Herbalife au crescut anul trecut cu 10%

Afacerile Herbalife au crescut anul trecut pe plan local cu 10%, fata de 2012 cand compania a avut un rulaj de 12 milioane euro, pe fondul cresterii numarului de distribuitori cu 19%.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )