Libnet.ro
UNICEF

08:45

Ion Tiriac a dat lovitura. Milioane de euro fara sa faca nimic

Playtech Playtech,
Ion Tiriac a dat lovitura. Milioane de euro fara sa faca nimic

In plina pandemie de coronavirus, Ion Tiriac a dat lovitura! Omul de afaceri a scos milioane de euro fara sa faca nimic. Ion Tiriac, afaceri de succes chiar si pe timp de criza in timp ce multe domenii au fost grav afectate de criza cauzata de pandemia de coronavirus, Allianz Tiriac isi reconfirma renumele de . continuă pe Playtech

Lovitura pentru Ion Tiriac. Anuntul facut acum: se intampla peste drum de complexul Stejarii

Ion Tiriac, probleme in afaceri? De ce fostul jucator de tenis roman intampina dificultati? Cineva i-a luat fata! Lovitura dura pentru Ion Tiriac! Ion Tiriac este posibil sa intampine ceva probleme in afacere, mai exact cand vine vorba despre ansamblul rezidential Stejarii pe care-l detine. Concurenta bate la usa! Sorin Creteanu, proprietar extrem de discret .

Dialog ireal intre Ion Tiriac si Gerard Pique. Motivul pentru care l-a sunat afaceristul, de fapt: Bai, e prima data cand nu te injur!

Imediat dupa dezastrul Barcelona-Bayern, Ion Tiriac i-a telefonat lui Gerard Pique, iar ce a urmat este greu de crezut. Dialogul ireal, in randurile de mai jos. Tiriac: E prima data cand nu te injur! Influentul om de afaceri, Ion Tiriac 81 de ani), a marturisit, recent, intr-un interviu acordat pentru gsp. ro, ca, imediat dupa dezastrul .

Ion Tiriac rupe tacerea despre vaccinul anti-covid al lui Vladimir Putin: Suntem seriosi sau vorbim prapastii?!

Ion Tirac, omul de afaceri in varsta de 81 de ani, a vorbit despre pandemia de coronavirus. Acesta a facut referire la asa-zisul vaccin descoperit de Rusia, pe care Romania a anuntat, prin vocea presedintelui Klaus Iohannis, ca nu-l va importa. Ion Tiriac rupe tacerea despre vaccinul anti coronavirus De altfel, Rusia este prima tara .

Ion Tiriac, singurul om care poate aduce Formula 1 in Romania! Ce conditii infernale a cerut Bernie Ecclestone, fostul boss F1

Romania ar putea fi tara gazda in sezonul de Formula 1! Candidat la Primaria Capitalei, Calin Popescu Tariceanu a explicat cum ar putea fi indeplinit visul romanilor pasionati de automobilism. Totul s-ar face pe baza relatiei de prietenie dintre Ion Tiriac si Bernie Ecclestone, fostul sef al Marelui Circ. Ajuns la 89 de ani, britanicul .

Cum a reactionat Ion Tiriac cand a aflat cat costa testele COVID-19 la noi

Ion Tiriac s-a aratat increzator in vaccinul prezentat de Rusia si a acuzat ca, in Romania, testele COVID-19 costa de trei ori mai mult comparativ cu Germania.

Ion Tiriac l-a sunat pe Gerard Pique dupa umilinta Barcelonei, suferita in fata lui Bayern: Bai, e prima data cand nu te injur!

Ion Tiriac este un mare fan Real Madrid, dar se cunoaste foarte bine cu Gerard Pique, jucatorul celor de la FC Barcelona. Dupa umilinta suferita de catalani in fata bavarezilor, miliardarul roman l-a sunat pe fu.

Ion Tiriac, sigur pe el in plina pandemie de Covid-19: Eu cred foarte mult in vaccinul ala rusesc

Ion Tiriac, 81 de ani, a dezbatut intr-un interviu pentru colegii de la gsp. ro mai multe subiecte fierbinti ale momentului, iar omul de afaceri si-a exprimat parerea si in legatura cu vaccinul impotriva Covid-19 pe care Rusia se lauda ca l-a dezvoltat deja. Eu cred foarte mult in vaccinul ala rusesc, a precizat actualul presedinte al Federatiei Romane de Tenis.

Cine este castigatorul marelui premiu la Loto 649, in valoare de 1,6 milioane euro. Joaca de peste 15 ani

Marele premiu la Loto 649, in valoare de 1. 6 milioane euro, a fost castigat duminica, 16 august. Norocosul a jucat combinatia la o agentie din Sectorul 2 al Capitalei. A fost castigat marele.

Militarii care au dat lovitura de stat in Mali vor sa conduca tara timp de trei ani

Dupa lovitura de stat din Mali, militarii au anuntat ca vor sa conduca tara timp de trei ani. Acest interval ar reprezenta o perioada de tranzitie.

RC Europe inaugureaza al treilea parc de retail, in urma unei investitii de 9 milioane euro

Dezvoltatorul si administratorul imobiliar ceh RC Europe inaugureaza, pe 27 august, cel de-al treilea parc de retail al grupului din Romania, cu o investitie totala de 9 milioane de euro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )