Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ion Tiriac a fost detronat din topul Forbes de Daniel Dines, omul cu botii

România Liberă România Liberă,
Ion Tiriac a fost detronat din topul Forbes de Daniel Dines, omul cu botii

Programatorul roman Daniel Dines, fondatorul si directorul general al companiei IT UiPath, apare pe . continuă pe România Liberă

Un miliardar roman, pe coperta revistei americane Forbes. L-ar putea intrece pe Ion Tiriac

Daca in ultimii ani Ion Tiriac nu a avut prea mari emotii pentru ocuparea primei trepte a clasamentului celor mai bogati romani, fostul tenismen ar putea fi detronat de Daniel Dines, cofondatorul si CEO-ul.

Ion Tiriac, detronat: cel mai bogat roman lucreaza in IT si are o firma de miliarde

In cazul in care ai crezut ca nu se fac bani din IT in Romania, fondatorul unei firme foarte populare din tara noastra tocmai l-a depasit pe Ion Tiriac. Conform datelor financiare ale.

Simona HALEP a iesit din topul celor mai bune tenismene ale lumii. Bianca Andreescu i-a luat locul. Vezi AICI clasamentul WTA

Simona Halep a iesit din topul mondial al tenisului, dupa infrangerea din turul doi de la US Open. Halep a coborat de pe pozitia 4 pe pozitia 6 WTA, cu 4. 803 puncte. in schimba, Bianca Andreescu,.

CIA si Casa Alba au criticat CNN, dupa ce reteaua de televiziune a relatat ca un spion a fost extras din Rusia de teama ca Trump sa nu il dea de gol: Informatii false si nechibzuite

Agentia Centrala de Informatii CIA) a catalogat, luni seara, drept false si nechibzuite informatiile prezentate de CNN potrivit carora un spion american de top a fost extras din Rusia din cauza ca presedintele Donald Trump a gestionat gresit in mod repetat informatii secrete si ar fi putut sa contribuie la expunerea acestuia, scrie Fox News. De asemenea, purtatoarea de cuvant a Casei Albe, Stephanie Grisham, a declarat pentru canalul de televiziune ca Stirea CNN nu este doar gresita, dar poate pune in pericol vieti, potrivit AFP.

Cel mai bogat roman: Daniel Dines, fondatorul firmei IT UiPath, l-a intrecut pe Ion Tiriac, dupa calculele Forbes

Programatorul roman Daniel Dines, fondator si director general al firmei IT UiPath, este primul miliardar in dolari din afaceri cu roboti software bots), scrie, miercuri, editia americana a revistei de business Forbes.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )