Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona HALEP a iesit din topul celor mai bune tenismene ale lumii. Bianca Andreescu i-a luat locul. Vezi AICI clasamentul WTA

B1 B1,
Simona HALEP a iesit din topul celor mai bune tenismene ale lumii. Bianca Andreescu i-a luat locul. Vezi AICI clasamentul WTA

Simona Halep a iesit din topul mondial al tenisului, dupa infrangerea din turul doi de la US Open. Halep a coborat de pe pozitia 4 pe pozitia 6 WTA, cu 4. 803 puncte. in schimba, Bianca Andreescu,. continuă pe B1

Topul celor mai bine platiti sportivi din lume. Pe ce loc e Messi si ce se intampla cu Ronaldo

Lionel Messi este cel mai bine platit sportiv din lume in anul 2019, potrivit datelor oferite de revista americana Forbes in aceasta vara. Starul argentinian castiga 127 de milioane de dolari. Messi este urmat in clasament de Cristiano Ronaldo, care acumuleaza venituri de 109 milioane de dolari. Topul celor mai bine platiti sportivi din lume .

Bianca Andreescu, pe locul 10 in topul celor mai tinere castigatoare de Grand Slam

Canadianca a castigat US Open la exact 20 de ani dupa ce Serena Williams triumfa pe acelasi teren in primul Mare Slem al carierei. A devenit una dintre cele mai tinere castigatoare de Grand Slamdin istorie si cea mai tanara invingatoare straina de la New York.

Cum arata Simona Halep in prima zi de scoala. Amintiri pretioase din copilaria sportivei. Foto

Prima zi de scoala a venit, ca in fiecare an, cu alte emotii pentru toti elevii. Cele mai mari sunt insa le revin celor care calca pentru prima oara pragul institutiilor. Desigur ca, pentru premiera micutilor, parintii se inghesuie cu cat mai multe fotografii care sa le ramana amintire din primi pasi catre evolutia lor.

Lovitura pentru Simona Halep chiar de la Bianca Andreescu: ASTA s-a intamplat, iar fanii nu mai pot face nimic!

Lovitura pentru Simona Halep incasata chiar de la Bianca Andreescu cea care a castigat noaptea trecuta turneul de la US Open. Totul s-a aflat acum, dar va deveni oficial abia luni. Nimeni nu se astepta la.

Bianca Andreescu, mesaj emotionant pentru Romania inainte de US Open: incerc in fiecare an sa ma duc acolo Cuvinte magulitoare si pentru Simona Halep (VIDEO)

Bianca Andreescu, sportiva canadiana de origine romana care o infrunta pe Serena Williams in finala de la US Open sambata seara, a marturisit ca Simona Halep este jucatoarea pe care o admira cel mai.

Bianca Andreescu e peste Simona Halep in clasamnetul WTA. Nu prea vezi asa ceva

Bianca Andreescu a urcat pana pe locul 5 in clasamentul WTA dupa victoria din finala US Open. Sportiva canadiana de origine romana a depasit-o pe Simona Halep in ierarhia feminina, campioana de la Wimbledon clasandu-se in acest moment pe pozitia a 6-a. Mats Wilander, specialistul Eurosport, este de parere ca Halep a fost marea dezamagire .

Bianca Andreescu, interviu impresionant in limba romana, inainte de finala US Open. Ce spune despre Simona Halep. VIDEO

Bianca Andreescu a oferit un interviu in limba romana cu putin timp inainte de finala US Open 2019. Sportiva canadiana de origine romana a vorbit si despre Simona Halep, pe care o poate depasi in clasamentul WTA daca o invinge pe Serena Williams. Meciul se joaca sambata seara, de la ora 23:00 si poate fi .

Cu ce probleme se confrunta Simona Halep. Adevaratul motiv pentru care s-a retras de la Zhengzhou Open

Dupa ce a fost eliminata de la US Open in turul 3, Simona Halep a anuntat ca se retrage de la Zhengzhou Open, turneu la care valoarea totala a premiilor se ridica la 1 milion de dolari. Numarul 4 WTA a precizat ca a luat decizia retragerii din cauza problemelor pe care le are la .

Mats Wilander si marea dezamagire de la US Open - Simona Halep

Turneul de la US Open si-a inchis portile azi noapte, odata cu victoria lui Rafael Nadal pe tabloul masculin de simplu. La finalul ultimului Grand Slam al anului, Mats Wilander a precizat si care a fost marea dezamagire din punctul sau de vedere: Simona Halep.

Simona Halep a coborat doua pozitii in clasamentul WTA. Bianca Andreescu, pe 5

Simona Halep a coborat de pe locul 4 pe locul 6 WTA, cu 4. 803 puncte, in clasamentul WTA dat publici.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )