Libnet.ro
UNICEF

17:31

Ion Tiriac, mesaj dur pentru Guvernul Orban! Ce l-a deranjat pe miliardar

Antena3 Antena3,
Ion Tiriac, mesaj dur pentru Guvernul Orban! Ce l-a deranjat pe miliardar

Ion Tiriac trage din nou semnalul de alarma cu privire la problemele din sportul romanesc. Federatia Romana de tenis nu a primit timp de trei ani finantare de la bugetul de stat, iar campionii practic apar doar datorita unor sacrificii personale. Nu exista niciun fel de sustinere de la stat. continuă pe Antena3

Tariceanu, mesaj acid pentru Iohannis si Orban. De ce intarziati cu mastile? Nu v-ati inteles la comisioane?

Calin Popescu Tariceanu a transmis un mesaj dur catre presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban. De ce intarziati cu mastile? Nu v-ati inteles la comisioane?, a scris Tariceanu pe Facebook.

Ion Tiriac, mai bogat decat toti sportivii din lume. Unul singur il depaseste

Ion Tiriac a avut o impresionanta cariera in tenis. Acesta a castigat 22 de turnee la dublu, doua medalii de aur si mai multe finale. Ce fost sportiv il depaseste pe Ion Tiriac la avere Dupa ce s-a retras din tenis, Ion Tiriac a fost antrenor pentru Ilie Nastase, Mary Joe Fernandez, Guillermo Vilas, Marat .

Ion Tiriac, declaratie incredibila despre Simona Halep: Ea ma considera un inamic

De-a lungul anilor, Ion Tiriac a fost considerat ca un adevarat mentor pentru Simona Halep. Relatia dintre cei doi a fost foarte apropiata, iar jucatoarea de pe locul 2 mondial nu ezita sa ceara sfaturi de la miliardar. Doar ca Tiriac nu vede lucrurile ca fiind asa cum sunt prezentate. Ba din contra, este convins .

Digisport: De ce nu mi-ai dat telefon dupa ce ai terminat? Raspunsul genial al Simonei Halep pentru Ion Tiriac

Simona Halep 2 WTA) a decis sa se retraga de la US Open, turneu care debuteaza pe 31 august, pentru a avea resurse fizice pentru sezonul de zgura, decizie salutata de Ion Tiriac.

Guvernul Orban baga legea tacerii. Ordinul pus in aplicare incepand din acest moment

Guvernul Orban, ordin pentru punerea in aplicare a legii tacerii. Oficialii se pregatesc sa instaleze Omerta intr-una dintre institutiile de forta folosite in lupta impotriva noului coronavirus. Guvernul Orban si legea tacerii. Ce urmeaza? Potrivit Bugetul. ro, Guvernul Orban va face o mutare neasteptata, pregatind un Ordin prin care va face schimbari majore. Mai exact, Eduardt .

Dancila: Guvernul Orban trebuie demis de urgenta! Toate progresele PSD au fost anulate in 9 luni de guvernare orbanista

Fostul presedinte PSD, Viorica Dancila, spune ca guvernul Orban trebuie demis, astfel ca motiunea de cenzura trebuie votata, dupa ce toate progresele social-democratilor au fost anulate in noua luni de guvernare orbanista.

ALDE: Guvernul Orban a diminuat punctul de pensie! Mai usor cu propaganda, baieti!

ALDE - Partidul Alianta Liberalilor si Democratilor a acuzat Guvernul Orban, prin intermediul unei postari pe Facebook, ca s-a laudat ca a majorat pensiile cu cea mai mare valoare, insa in realitatea a diminuat punctul de pensie.

Andra, mesaj important pentru copii. Cat de mare dreptate are artista

Inceperea scolii, anuntata de autoritati pe 14 septembrie, este pusa sub semnul intrebarii, noua etapa depinzand in mod direct de numarul cazurilor de COVID-19 din fiecare localitate. Exista scenarii pentru situatii ce pot aparea, insa parintii, precum copii, isi fac griji in privinta inceputului altfel. Parinte este si Andra, care si-a manifestat ingrijorarea si revolta .

Guvernul Orban dubleaza salariile acestor bugetari in plina pandemie. Cine sunt norocosii care vor primi mai multi bani

Romania a primit de la UE 79,9 miliarde de euro, fonduri care trebuie folosite in principal pentru redresarea economiei. Un proiect de ordonanta de urgenta a Guvernului Orban arata ca, din acesti bani 30,4 miliarde de euro vor merge catre instrumentul de finantare Mecanismul de redresare si rezilienta, structurati sub forma de granturi 13,7 mld euro si sub forma de imprumuturi 16,6 miliarde de euro.

Guvernul Orban condamna 700.000 de elevi de gimnaziu sa stea la scoala 7 ore pe zi. Cu masca pe fata

Nici nu cred ca premierul Orban a stiut ce semneaza. Mai probabil, ministrul Educatiei, Monica Anisie, nu le-a explicat premierului si ministrilor ca prorogarea legii care reduce de la 34 la 25 oresaptamana planul cadru pentru gimnaziu are ca efect prezenta in scoala a unor copii de 10-13 ani cate 7 ore pe zi. Cu masca pe fata. intre reducerea normelor profesorilor si sanatatea copiilor, ministrul a ales normele profesorilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )