Libnet.ro
UNICEF

17:31

Ion Tiriac, declaratie incredibila despre Simona Halep: Ea ma considera un inamic

Playtech Playtech,
Ion Tiriac, declaratie incredibila despre Simona Halep: Ea ma considera un inamic

De-a lungul anilor, Ion Tiriac a fost considerat ca un adevarat mentor pentru Simona Halep. Relatia dintre cei doi a fost foarte apropiata, iar jucatoarea de pe locul 2 mondial nu ezita sa ceara sfaturi de la miliardar. Doar ca Tiriac nu vede lucrurile ca fiind asa cum sunt prezentate. Ba din contra, este convins . continuă pe Playtech

Digisport: De ce nu mi-ai dat telefon dupa ce ai terminat? Raspunsul genial al Simonei Halep pentru Ion Tiriac

Simona Halep 2 WTA) a decis sa se retraga de la US Open, turneu care debuteaza pe 31 august, pentru a avea resurse fizice pentru sezonul de zgura, decizie salutata de Ion Tiriac.

Ion Tiriac, mai bogat decat toti sportivii din lume. Unul singur il depaseste

Ion Tiriac a avut o impresionanta cariera in tenis. Acesta a castigat 22 de turnee la dublu, doua medalii de aur si mai multe finale. Ce fost sportiv il depaseste pe Ion Tiriac la avere Dupa ce s-a retras din tenis, Ion Tiriac a fost antrenor pentru Ilie Nastase, Mary Joe Fernandez, Guillermo Vilas, Marat .

Ion Tiriac, mesaj dur pentru Guvernul Orban! Ce l-a deranjat pe miliardar

Ion Tiriac trage din nou semnalul de alarma cu privire la problemele din sportul romanesc. Federatia Romana de tenis nu a primit timp de trei ani finantare de la bugetul de stat, iar campionii practic apar doar datorita unor sacrificii personale. Nu exista niciun fel de sustinere de la stat.

Cati bani a dat Simona Halep, de fapt, antrenorilor care au pregatit-o. Surprize mari pe lista

De-a lungul carierei, Simona Halep a castigat sume impresionante din tenis. Cu o parte din acesti bani, ea si-a platit antrenorii cu care a colaborat. Cati bani a dat Simona Halep antrenorilor Numarul doi mondial, Simona Halep a obtinut de-a lungul carierei castiguri impresionante din participarea la turneele din circuitul profesionist. Acum, campioana noastra ocupa .

Simona Halep, cap de serie numarul 1 la urmatorul turneu la care va participa! Serena Williams este si ea inscrisa!

Simona Halep a decis sa nu participe la urmatoarea editie a US Open 2020, din cauza pandemiei de coronavirus. in aceste conditii, pentru sportiva de pe locul doi mondial va urma o noua pauza destul de lunga in circuitul WTA. Urmatorul turneu la care va participa Simona Halep este Internazionali di Roma, de categorie Premier .

Cati bani a adunat Simona Halep in ultimul an - Pe ce loc se afla si cine este liderul castigurilor din WTA

Forbes a intocmit o ierarhie a celor mai bine platite sportive in perioada 1 iunie 2019 - 1 iunie 2020, iar Simona Halep apare in partea superioara a clasamentului.

Cati bani a castigat Simona Halep intr-un singur an. Anuntul facut de Forbes

Forbes a anuntat ca romanca Simona Halep este pe locul patru in clasamentul celor mai bine platite sportive in perioada 1 iunie 2019 1 iunie 2020.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )