Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ion Tiriac a vorbit despre sansele Simonei la Roland Garros. Care este punctul slab al sportivei

Adevărul Adevărul,
Ion Tiriac a vorbit despre sansele Simonei la Roland Garros. Care este punctul slab al sportivei

Ultimul turneu de Grand Slam al anului va incepe maine la Paris, iar Simona Halep este principala favorita la castigarea trofeului. continuă pe Adevărul

Simona Halep, despre o posibila retragere de la Roland Garros: Recunosc, sunt ingrijorata

Simona Halep nu are prea mult timp sa sarbatoreasca titlul de la Roma, al treilea consecutiv pentru ea in 2020. Jucatoarea de pe locul 2 mondial a plecat deja la Paris, pentru turneul de la Roland Garros. Doar ca Simona recunoaste ca este ingrijorata din cauza problemelor pe care pandemia de coronavirus le provoaca in .

Ion Tiriac, despre sansele de reusita ale Simonei Halep la Roland Garros: Ea poate sa castige orice turneu din lumea asta

Ultimul turneu de Grand Slam din 2020 va debuta maine la Paris. Desi Simona Halep este principala favorita la castigarea trofeului, Ion Tiriac se teme ca emotiile pot pune stapanire pe ea exact in punctul .

Defectul major al Simonei Halep care o face sa piarda meciurile. Detaliul observat doar de Ion Tiriac la ea

Duminica se da startul la Roland Garros, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Iar Simona Halep este favorita numarul 1 pentru a-si adjudeca trofeul la French Open. in prima runda a competitiei de la Paris, jucatoarea de pe locul 2 mondial o va infrunta pe Sara Sorribes Tormo, din Spania, locul 70 WTA. Va .

S-au tras la sorti tablourile la Roland Garros! Cum arata traseul Simonei si cu cine joaca celelalte romance in primul tur

Joi seara a avut loc tragerea la sorti a ultimului turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros, competitie care va incepe saptamana viitoare.

S-a aflat pensia lui Ion Tiriac! Cate mii de lei are, de fapt, lunar si de cand nu si-a mai ridicat banii

Ion Tiriac este unul din cei mai importanti exponenti ai sportului romanesc. Cu o cariera invidiata de multi, si cu o avere considerabila, Tiriac este o voce importanta in mediul romanesc. Ion Tiriac, miliardarul roman, cu pensie Despre averea lui Ion Tiriac s-a tot speculat de-a lungul timpului. Odata retras din sportul de performanta, Tiriac .

LIVE Simona Halep in primul tur la Roland Garros (duminica, 14:00)

Simona Halep evolueaza in primul tur la Roland Garros, duminica, in al doilea meci al zilei pe noua arena Philippe Chatrier.

Simona Halep joaca duminica la Roland Garros

Principala favorita la castigarea Roland Garros debuteaza, duminica, in chiar prima zi de competitie.

Monica Niculescu si Irina Bara s-au calificat pe tabloul principal de la Roland Garros

Jucatoarele Irina Bara si Monica Niculescu au obtinut, vineri, calificarea pe tabloul principal de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

Simona Halep, regina din nou la Roland Garros?

Astazi incepe o editie usor atipica a Roland Garros, competitia de Mare Slem care a furat inimile tuturor impatimitilor sportului alb. Cu totii eram obisnuiti cu varianta de vara, insa din cauza pandemiei, acest turneu se va desfasura la inceput de toamna.

Simona Halep isi cunoaste prima adversara de la Roland Garros

Joi a avut loc tragerea la sorti a meciurilor tabloului feminin de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )