Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ionel Danca: Nu vor mai fi permise detasarile din sectorul privat in institutiile publice

B1 B1,
Ionel Danca: Nu vor mai fi permise detasarile din sectorul privat in institutiile publice

Guvernul Orban a decis ca detasarile din sectorul privat in institutiile publice sa nu mai fie permise, fiind acceptate doar cele cu personal angajat in autoritati publice, a anuntat Ionel Danca, seful. continuă pe B1

Danca: Nu vor mai fi permise detasari din sectorul privat in institutiile publice

Seful Cancelariei primului ministru, Ionel Danca, spune ca Guvernul a decis ca detasarile din sector.

Proiect: Medicamentele expirate nu vor mai fi aruncate la gunoi, ci returnate in farmacii 1.500 de tone de medicamente expirate, deseuri periculoase, ajung anual la gropile de gunoi si in sistemul de canalizare

Aveti acasa o punga cu medicamente expirate? Ele nu vor mai putea fi aruncate la gunoi, ci vor trebui returnate in farmacii si ulterior incinerate, prevede un pachet legislativ initiat de USR, ce urmeaza sa fie depus maine la Parlament. in plus, toate cutiile cu medicamente ar urma sa fie inscriptionate cu mesajul Returnati medicamentele expirate in farmacii!. Medicamentele expirate sunt aruncate, in prezent, la gunoi sau in canalizare in Romania, de unde ajung direct in apa in panza freatica) sau in sol, cu toate ca ele reprezinta deseuri toxice. 500 de tone de medicamente expirate ajung anual la gropile de gunoi sau in sistemul de canalizare in Romania. Mecanismul propus de USR se aplica deja in alte tari, iar costurile sunt suportate de companiile farma.

Orban: Parlamentarii PNL care au lipsit de la votul privind alocatiile nu vor mai avea sansa sa obtina un mandat

Ludovic Orban a declarat, referitor la sapte deputati PNL care au lipsit nemotivat de la votul pe proiectul privind dublarea alocatiilor, ca le-a transmis tuturor parlamentarilor liberali ca cei care nu inteleg ce au de facut in Legislativ nu vor mai avea sansa sa obtina un nou mandat.

Acuzatiile care vor zgudui showbiz-ul din Romania. Ce i-ar fi facut Calin Geambasu propriului copil, impreuna cu fosta iubita, Angelica Cadar

Au fost formulate acuzatii foarte grave la adresa fiului lui Petre Geambasu, fiind suspectat in prezent de catre autoritati de fapte care ingrozesc. Asta deoarece Calin Geambasu este suspectat alaturi de fosta lui iubita pentru fapte oripilante, pe care le-ar fi aplicat propriului sau copil. De asemenea, detaliile care au iesit la iveala de curand .

Rise Project, ancheta jurnalistica despre Stapanii plajelor - cluburile coruptiei: Cele mai titrate cluburi din Mamaia au fost construite si functioneaza pe plajele retrocedate ilegal de catre Radu Mazare

Cele mai titrate cluburi din Mamaia au fost construite si functioneaza pe plajele retrocedate de Radu Mazare, pe vremea cand acesta era primar al Constantei, sustine Rise Project, in ancheta jurnalistica.

Ela Craciun are cel mai dulce brad din showbiz. Iata cum arata!

Ela Craciun a decis ca anul acesta sa isi impodobeasca bradul de Craciun intr-un mod cu totul special. A ales ca tema dulciurile roz si a agatat astfel de ramuri zeci de globuri in forma de acadele, briose si conuri cu inghetata in aceasta nuanta.

MAREA BRITANIE: Rata somajului, la cel mai scazut nivel din 1975

Cresterea salariilor in Marea Britanie a incetinit in perioada august-octombrie 2019, in timp ce rata somajului s-a situat la cel mai redus nivel din ianuarie 1975, arata datele publicate marti de Oficiul National de Statistica ONS), transmit BBC si Reuters.

Dorian Popa si Oana Zavoranu, cel mai nou cuplu din showbiz? Semnele care dau de banuit in cazul actorilor din Sacrificiul de la Antena 1

Dorian Popa si Oana Zavoranu formeaza cel mai nou cuplu din showbiz? Cei doi sunt colegi in serialul Sacrificiul, iar timpul petrecut pe platourile de filmare i-a apropiat asa incat sa apara pe internet si semne care sa intareasca supozitia. Ce a dat de banuit? Dorian Popa si Oana Zavoranu, cel mai nou cuplu din .

Se anunta o despartire? Cel mai vechi cuplu din casa Puterea Dragostei, la un pas de a-si spune adio

Casa Puterea Dragostei surprinde cu mai multe tensiuni odata cu venirea sarbatorilor de iarna. Daca fanii au crezut ca spiritele se linistesc cel putin de dragul Craciunului, acest lucru este departe de adevar. Se anuta o despartire? Ce cuplu este aproape de a-si lua adio? Cel mai vechi cuplu din casa Puterea Dragostei, la un .

in ce zi pica solstitiul de iarna, in care vom avea cea mai lunga noapte din an

Solstitiul de iarna reprezinta cea mai scurta zi si cea mai lunga noapte a anului. Perioada solstitiului de iarna este marcata de numeroase superstitii, obiceiuri si povesti uluitoare. Cand se produce solstitiul de iarna noaptea cea mai lunga din an in jurul datei de 21 decembrie 22 decembrie are loc solstitiul de iarna, .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )