Libnet.ro
UNICEF

20:15

Ionel Gane este noul antrenor al echipei CS Universitatea Craiova

B1 B1,
Ionel Gane este noul antrenor al echipei CS Universitatea Craiova

Tehnicianul Ionel Gane a fost numit in functia de antrenor principal al echipei CS Universitatea Craiova, unde il inlocuieste pe Gabi Balint, informeaza site-ul oficial al gruparii oltene. Universitatea. continuă pe B1

Filippo Inzaghi, noul antrenor al lui AC Milan

AC Milan a anuntat intr-un comunicat de presa ca l-a demis pe Clarence Seedorf, noul antrenor al echipei urmand sa fie Filippo Inzaghi. Contractul semnat de Inzaghi cu formatia de pe San Siro este valabil pana pe 30 iunie 2016.

Gabi Balint nu mai este antrenorul CS Universitatea Craiova

Antrenorul Gabi Balint si-a reziliat de comun acord, contractul cu CS Universitatea Craiova. Echipa olteana a promovat in liga I.

Reuven Rivlin este noul presedinte al Israelului, ales de Parlament

Candidatul dreptei, Reuven Rivlin, a fost ales marti de Parlament al zecelea presedinte al Israelului si-i va urma in functie presedintelui in exercitiu Shimon Peres, a anuntat o sursa oficiala. Dupa un scrutin in doua tururi, Rivlin, sustinut de catre partidul Likud al premierului Benjamin Netanyahu, a obtinut 63 de voturi, iar rivalul sau Meir Sheetrit centru) a obtinut 53 de voturi, potrivit presedintelui Parlamentului Youli Edelstein. In Israel, functia de presedinte este una protocolara.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )