Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ionela Prodan, condusa pe ultimul drum. Zeci de persoane au venit sa-i aduca artistei un ultim omagiu. Gigi Becali, primit cu aplauze FOTO

Adevărul Adevărul,
Ionela Prodan, condusa pe ultimul drum. Zeci de persoane au venit sa-i aduca artistei un ultim omagiu. Gigi Becali, primit cu aplauze FOTO

Regretata interpreta de muzica populara Ionela Prodan, care s-a stins din viata la varsta de 70 de ani, este condusa astazi pe ultimul drum. continuă pe Adevărul

Ionela Prodan, condusa pe ultimul drum. Imagini emotionante - VIDEO

UPDATE - Cantareata de muzica populara Ionela Prodan este condusa pe ultimul drum. Imagini emotionante de la Cimitirul Bellu! ------------------ IONELA PRODAN A MURIT. Ceremonia de inmormantare a.

Ionela Prodan, pe ultimul drum. Cantareata va fi inmormantata joi la Cimitirul Bellu

Trupul neinsufletit al cantaretei de muzica populara Ionela Prodan va fi inmormantat joi, la ora 12. 00, la Cimitirul Bellu din Bucuresti. Sicriul cu trupul artistei a fost depus marti la capela Cimitirului.

Ionela Prodan va fi condusa pe ultimul drum

Ceremonia de inmormantare a cantaretei de muzica populara Ionela Prodan va avea loc joi, la ora 12. 00, la Cimitirul Bellu. Sicriul cu trupul neinsufletit al artistei a fost depus marti.

Ionela Prodan a fost condusa pe ultimul drum: Sute de oameni care au iubit-o au venit la inmormantare. Ce s-a intamplat la capataiul artistei (VIDEO)

Cantareata de muzica populara Ionela Prodan a fost condusa joi pe ultimul drum, pe Aleea Artistilor, din cimitirul Bellu. Familia, colegii de breasla si sute de oameni care au iubit-o au fost alaturi de.

A murit Ionela Prodan. Cum a schimbat-o boala pe artista

Cum s-a schimbat Ionela Prodan in ultimul an. Ultimele imagini cu artista de muzica populara o arata extrem de schimbat, iar cei care si-o amintesc din perioada ei de glorie o recunosc cu.

Este doliu in lumea muzicii populare. Ultimul omagiu pentru Ionela Prodan

Sute de prieteni, cunoscuti si simpli admiratori ai Ionelei Prodan sunt asteptati sa-i aduca un ultim omagiu la capela cimitirului Bellu. Joi, marea artista va fi condusa pe ultimul.

Ce DIETA drastica a tinut Ionela Prodan! A slabit intr-un timp scurt 30 de kilograme. Anamaria din grasa nu ma scotea (FOTO)

Ionela Prodan a incetat din viata luni seara, dupa o lunga suferinta. Artista a marturisit in urma cu cev a timp ca Anamaria Prodan ii spunea mereu grasa cand vorbea cu ea. Iata ultimul.

Ramas-bun, Ionela Prodan. Marturiile celei mai apropiate prietene, la Sinteza Zilei

Ionela Prodan a murit luni, la 70 de ani, lasand in urma un gol imens si o durere fara margini. Elena Merisoreanu, una dintre cele mai apropiate prietene ale artistei, a venit la Sinteza Zilei,.

IONELA PRODAN A MURIT. Boala perfida de care suferea Ionela Prodan face ravagii. Cine are cel mai mare risc de imbolnavire

IONELA PRODAN a murit luni seara, in jurul orei 21. 00, la Spitalul Elias. Suferea de mai mult timp de o afectiune a pancreasului, iar tratamentele nu mai dadeau rezultate. IONELA PRODAN a murit. Celebra.

IONELA PRODAN A MURIT. Ce simptome are boala de care suferea Ionela Prodan

IONELA PRODAN a murit marti seara, in jurul orei 21. 00, la Spitalul Elias. Suferea de mai mult timp de o afectiune a pancreasului, iar tratamentele nu mai dadeau rezultate. IONELA PRODAN a murit. Celebra.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )