Libnet.ro
UNICEF

18:15

Ramas-bun, Ionela Prodan. Marturiile celei mai apropiate prietene, la Sinteza Zilei

Antena3 Antena3,
Ramas-bun, Ionela Prodan. Marturiile celei mai apropiate prietene, la Sinteza Zilei

Ionela Prodan a murit luni, la 70 de ani, lasand in urma un gol imens si o durere fara margini. Elena Merisoreanu, una dintre cele mai apropiate prietene ale artistei, a venit la Sinteza Zilei,. continuă pe Antena3

Ce PENSIE avea Ionela Prodan dupa 30 de ani de munca! Ar fi trait pe picior mare cu banii acestia

Interpreta de muzica populara, Ionela Prodan, a cantat mai bine de 30 de ani si a strans o avere frumoasa din muzica. in 2012, Ionela Prodan avea sase proprietati si conturi de 1,5 milioane de euro,.

Ionela Prodan a murit. Cantareata a mai fost la un pas de moarte. A fost in coma, in urma unui accident rutier: Dumnezeu mi-a dat zile

Ionela Prodan a mai fost la un pas de moarte. Artista a fost in coma timp de trei luni, in urma unui accident rutier. S-a intamplat chiar in ziua in care isi boteza fiica, pe Anamaria Prodan. A povestit.

IONELA PRODAN A MURIT. Marturiile unei voci populare. Un interviu neconventional cu Ionela Prodan

Pe Ionela Prodan am gasit-o acasa si am cazut de acod sa facem un interviu neconventional. A preferat o tinuta sport, nu nu degeaba e soacra de fotbalist. Ionela Prodan a slabit mult in ultima perioada.

IONELA PRODAN A MURIT. Boala perfida de care suferea Ionela Prodan face ravagii. Cine are cel mai mare risc de imbolnavire

IONELA PRODAN a murit luni seara, in jurul orei 21. 00, la Spitalul Elias. Suferea de mai mult timp de o afectiune a pancreasului, iar tratamentele nu mai dadeau rezultate. IONELA PRODAN a murit. Celebra.

IONELA PRODAN A MURIT. Si-a pierdut sotul subit! Drama mai putin cunoscuta cu care Ionela Prodan a trait in suflet toata viata

ONELA PRODAN a murit luni seara, in jurul orei 21. 00, la Spitalul Elias. Suferea de mai mult timp de o afectiune a pancreasului, iar tratamentele nu mai dadeau rezultate. IONELA PRODAN a murit. Celebra.

IONELA PRODAN A MURIT. Ce simptome are boala de care suferea Ionela Prodan

IONELA PRODAN a murit marti seara, in jurul orei 21. 00, la Spitalul Elias. Suferea de mai mult timp de o afectiune a pancreasului, iar tratamentele nu mai dadeau rezultate. IONELA PRODAN a murit. Celebra.

IONELA PRODAN A MURIT. Duetul mama-fiica ce a impresionat o tara intreaga. Ana Maria si Ionela Prodan canta Din bucata mea de paine - VIDEO

IONELA PRODAN a murit luni seara, in jurul orei 21. 00, la Spitalul Elias. Suferea de mai mult timp de o afectiune a pancreasului, iar tratamentele nu mai dadeau rezultate. IONELA PRODAN a murit. Celebra.

Ionela Prodan a murit! Mesajul sfasietor al fiicei sale Anamaria: Tu nu ai murit! Vei conduce corul ingerilor, iar vocea ta va rasuna mult mai tare si mai frumos in Rai

IONELA PRODAN a murit. Celebra interpreta de muzica populara Ionela Prodan se afla in stare grava la Spitalul Elias din Bucuresti, dupa ce a fost internata pe 21 martie. in varsta de 70 de ani, Ionela Prodan.

IONELA PRODAN A MURIT. Dorinta care ii va fi indeplinita Ionelei Prodan de fiicele sale

IONELA PRODAN a murit luni seara, in jurul orei 21. 00, la Spitalul Elias. Suferea de mai mult timp de cancer pancreatic, iar tratamentele nu mai dadeau rezultate. IONELA PRODAN a murit. Celebra interpreta de.

IONELA PRODAN A MURIT. Averea impresionanta stransa de artista. Cat a strans mama Anamariei Prodan de-a lungul timpului

IONELA PRODAN A MURIT Cantareata de muzica populara Ionela Prodan, care a fost internata din cauza unor probleme de sanatate, a strans o avere impresionanta de-a lungul timpului. Ionela Prodan a depus o declaratie de avere in toamna lui.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2424 seconds )