Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ionut Dolanescu isi ataca din nou fratele: Mama lui Dragos a venit la usa noastra cu burta la gura

Adevărul Adevărul,
Ionut Dolanescu isi ataca din nou fratele: Mama lui Dragos a venit la usa noastra cu burta la gura

Dusmania dintre fratii Dolanescu pare ca nu s-a terminat. Prezent in emisiunea Politica si delicateturi, Ionut si-a atacat fratele si pe mama acestuia prin replici dure care au starnit reactii. continuă pe Adevărul

Bianca Dragusanu socheaza din nou. Cum i-a luat apararea lui Alex Bodi: este halucinant ce poate sa faca

Incurcate sunt caile iubirii. Aparent, Bianca Dragusanu si Alex Bodi au trecut destul de usor peste episodul de violenta din urma cu o saptamana, atunci cand vedeta a fost fotografiata in public cu fata tumefiata si abia tinandu-se pe picioare. Bianca Dragusanu socheaza din nou Si iata ca Bianca Dragusanu ar fi luat o decizie .

Teatrele si cinematografele, inchise din nou. Ministrul Culturii: Arta este o victima colaterala. Nu am avut niciun focar

Evenimentele culturale din Bucuresti au fost interzise in urma deciziei luate, ieri, in cadrul Comitetului de Urgenta din Capitala. Artistii si actorii au de suferit din nou, din cauza reguilor impuse de pandemie si risca sa ramana fara niciun venit.

Novak Djokovic a comis-o din nou. A lovit inca un arbitru de linie, de data aceasta la Roland Garros: A fost un deja-vu. A fost o lovitura puternica (VIDEO)

Novak Djokovicloveste din nou. Dupa ce a fost descalificat din optimile de la US Open pentru ca a lovit accidental o femeie arbitru la linie, jucatorul de tenis a repetat incidentul, insa de aceasta data.

CORONAVIRUS |New York-ul din nou in carantina: Se inchid scolile, restaurantele si magazinele

New York-ul intra din nou in carantina si urmeaza sa reinchida scolile, restaurantele si magazinele in noua cartiere din Brooklyn si Queens, unde numarul infectarilor cu noul coronavirus creste.

PSD: Orban si gasca lui ameninta din nou romanii cu restrictii

Reprezentantii PSD ai afirmat ca Orban si gasca lui ameninta din nou romanii cu restrictii, fara a le pasa ca milioane de cetateni sunt condamnati sa sufere.

Noua Zeelanda a invins din nou coronavirusul, afirma premierul Jacinda Ardern

Premierul neozeelandez Jacinda Ardern a anuntat luni ridicarea restrictiilor dispuse la Auckland pentru a combate al doilea val epidemiologic, afirmand ca tara sa a invins din nou virusul, relateaza AFP si Axios, potrivit Agerpres.

JACINDA ARDERN, PREMIERUL NOII ZEELANDE: Noua Zeelanda a invins din nou virusul

Premierul neozeelandez Jacinda Ardern a anuntat astazi ridicarea restrictiilor dispuse la Auckland pentru a combate al doilea val epidemiologic, afirmand ca tara sa a invins din nou virusul.

Ada Solomon, producator film: Te parasesc, draga PNL pentru ca ai inchis din nou teatrele si cinematografele, te parasesc pentru ca oamenii din Cultura nu te intereseaza

Ada Solomon nu este impotriva purtarii mastii. Crede ca exista COVID-ul, crede ca-i obligatoriu sa avem grija de noi si ai nostri. Si cu toate astea scrie ieri pe pagina sa de Facebook un text vitriolant, un text pe viata si pe moarte. Ce-i cu Ada Solomon? De ce plaseaza o bomba cu vorbe grele intr-un moment atat de plin de COVID? intr-un moment in care orice gest te arunca intr-o extrema sau alta? intr-un abis sau altul. Citeste textul! E plin de nuante. Nuante de care tot mai putini suntem capabili. Ada Solomon vorbeste despre apocalipsa venita din aceasta inchidere a institutiilor de cultura. inchidere fara multe explicatii. Ada Solomon explica cum urmeaza o condamnare a breslei sale la coma profunda.

E din nou carantina in Romania!

Comuna Cuca din judetul Galati este incepand de joi in carantina pentru 14 zile dupa ce in localitat.

Anca Serea, din nou pe patul de spital. Medicii au supus-o unor interventii medicale complexe (VIDEO)

Anca Serea se lupta cu probleme de sanatate destul de serioase. Dupa ce a ajuns de mai multe ori la urgenta anul aceasta din cauza unei anemii severe, vedeta a ajunsla sfarsitul saptamanii trecute, din.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )