Libnet.ro
UNICEF

01:05

PSD: Orban si gasca lui ameninta din nou romanii cu restrictii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PSD: Orban si gasca lui ameninta din nou romanii cu restrictii

Reprezentantii PSD ai afirmat ca Orban si gasca lui ameninta din nou romanii cu restrictii, fara a le pasa ca milioane de cetateni sunt condamnati sa sufere. continuă pe Ziarul Bursa

PSD: Orban si gasca lui ameninta din nou toata tara cu restrictii. Nu le pasa ca milioane de romani sunt condamnati sa sufere

Reprezentantii PSD au transmis luni ca Orban si gasca lui ameninta din nou romanii cu restrictii, fara a le pasa ca milioane de cetateni sunt condamnati sa sufere. Sursa citata reaminteste ca Guvernul a scapat situatia de sub control in ceea ce priveste pandemia de coronavirus.

Marcel Ciolacu (PSD): Noi suntem pregatiti si vom bate din nou PNL in alegerile parlamentare, cu toata campania facuta direct de la Cotroceni

Marcel Ciolacu sustine ca PSD este pregatit si va invinge din nou PNL in alegerile parlamentare, cu toata campania facuta direct de la Cotroceni. Cu toate acestea, spune el, daca situatia medicala.

CORONAVIRUS |New York-ul din nou in carantina: Se inchid scolile, restaurantele si magazinele

New York-ul intra din nou in carantina si urmeaza sa reinchida scolile, restaurantele si magazinele in noua cartiere din Brooklyn si Queens, unde numarul infectarilor cu noul coronavirus creste.

Noua Zeelanda a invins din nou coronavirusul, afirma premierul Jacinda Ardern

Premierul neozeelandez Jacinda Ardern a anuntat luni ridicarea restrictiilor dispuse la Auckland pentru a combate al doilea val epidemiologic, afirmand ca tara sa a invins din nou virusul, relateaza AFP si Axios, potrivit Agerpres.

JACINDA ARDERN, PREMIERUL NOII ZEELANDE: Noua Zeelanda a invins din nou virusul

Premierul neozeelandez Jacinda Ardern a anuntat astazi ridicarea restrictiilor dispuse la Auckland pentru a combate al doilea val epidemiologic, afirmand ca tara sa a invins din nou virusul.

George Burcea iubeste din nou dupa despartirea de Andreea Balan. Acum e clar: i-a gatit deja vedetei de la Pro TV

George Burcea a iesit castigat din Ferma. Oraseni vs. Sateni. Desi nu stim inca cine este marele invingator al emisiunii de la PRO TV, in urma aventurii de la Cocani, actorul s-a ales nu doar cu amintiri placute, ci si cu o iubire: Viviana Sposub. Cei doi s-au intalnit dupa ce s-au terminat filmarile, iar .

Sotia lui Mirel Radoi a comis-o din nou. Nu a avut nicio retinere: ce a mai facut in Bucuresti

Sotia lui Mirel Radoi a comis-o din nou si de data asta nu a mai avut nicio retinere. Sotia celebrului selectionar al Romaniei o blocat circulatia pe un intreg bulevard, pentru a-si cumpara cateva produse de infrumusetare. Viviana Radoi a blocat circulatia in Bucuresti pentru a-si cumpara cateva produse de infrumusetare Viviana Radoi, sotia lui .

Bianca Dragusanu sufera din nou. A primit inca o palma: este de necrezut ce a mai patit

Bianca Dragusanu, o noua lovitura. Noi detalii despre procesul impotriva afaceristului din Vrancea care i-a furat numele. Vedeta nu are, pentru moment, o solutie. Problemele se tin scai de ea. Bianca Dragusanu, o noua lovitura A trecut un an de la declansarea razboiului in instanta impotriva afaceristului din Vrancea care i-a furat numele Biancai Dragusanu, .

Bianca Dragusanu si Alex Bodi s-au despartit din nou. Dezvaluirile vedetei despre fostul iubit

Bianca Dragusanu si Alex Bodi s-au despartit din nou. Vedeta s-a urcat joi dimineata in masina, impreuna cu fata sa, Sofia, vorbind despre viata sa personala. Ea a vrut sa sublinieze ca a trait.

Cetatenii din Belarus isi cer din nou drepturile in strada VIDEO

Cetatenii din Belarus au iesit din nou in strada duminica pentru a cere eliberarea prizonierilor pol.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )