Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ionut Dolanescu, testat pozitiv pentru Covid-19. Trebuie sa spun ca si eu am facut parte dintre cei sceptici, dar iata ca acest virus exista

B1 B1,
Ionut Dolanescu, testat pozitiv pentru Covid-19. Trebuie sa spun ca si eu am facut parte dintre cei sceptici, dar iata ca acest virus exista

Solistul de muzica populara Ionut Dolanescu a declaratca el si sotia sa Doinita, au fost testati pozitiv pentru COVID-19. Ionut Dolanescu a mai spus ca nu are simptome si a facut testul pentru ca. continuă pe B1

Fostul ministru al Turismului, Bogdan Trif, a fost testat pozitiv pentru Covid-19. Nu ma asteptam ca rezultatul testului sa fie pozitiv pentru ca mi-am luat toate masurile de protectie

Liderul PSD Sibiu, fostul ministru al Turismului Bogdan Trif, a spus, pe o retea de socializare, ca a fost testat pozitiv pentru Covid-19si nu are o forma grava a bolii. Acesta a mai precizat ca a.

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a fost testat pozitiv pentru COVID-19: Nu am simptome grave, pentru moment

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a fost testat pozitiv pentru infectia cu SARS-CoV-2. Anuntul a fost facut in cursul serii de luni, pe contul de Facebook: Astazi am fost testat pozitiv cu COVID -.

Actorul Denis Stefan a fost testat pozitiv pentru Covid-19. incercam sa ramanem optimisti

Actorul Denis Stefan a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Anuntul a fost facut de sotia sa. Acesta se afla in izolarela domiciliu alaturi de sotia lui, al carei test a iesit negativ.

Andi Moisescu a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus

Andi Moisescu a declarat ca a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, acesta primind vestea inainte startului celei de-a sasea zi de auditii pentru Romanii au talent. Juratul emisiunii a precizat ca nu ar.

Premierul Georgiei, testat pozitiv pentru COVID-19: Se simte bine si isi va continua tratamentul la domiciliu

Giorgi Gakharia, premierul Georgiei a fost depistat pozitiv pentru infectia cu SARS-CoV-2, dupa cum a anuntat biroul sau de presa in cursul zilei de luni, informeaza Agerpres. Premierul se afla deja in.

Mircea Cretu, prefectul judetului Sibiu, a fost testat pozitiv pentru SARS-CoV-2

Prefectura Sibiu a anuntat in cursul serii de luni ca Mircea Cretu, prefetul judetului a primit un rezultat pozitiv la testul pentru COVID-19, scrie Agerpres. De la inceputul pandemiei, in judetul .

Francesco Totti, testat pozitiv la noul coronavirus

Legendarul fotbalist italian Francesco Totti a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus.

Francesco Totti, fosta legenda a Romei, testat pozitiv cu Covid-19

Francesco Totti, una din legendele fotbalului italian, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, scrie luni ziarul La Repubblica.

CORONAVIRUS |Un primar din Timis, testat pozitiv, a murit

Tudor Nicolae Marinescu, primarul comunei Voiteg din judetul Timis, s-a stins din viata, luni, dupa ce in urma cu cateva zile a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus. Edilul mai suferea si de o boala.

CORONAVIRUS |Printul William a fost testat pozitiv in aprilie

Ducele de Cambridge, printul William, a fost testat pozitiv pentru noul Covid-19 la inceputul acestui an, au declarat pentru BBC surse din palat. Se crede ca a dat rezultate pozitive in aprilie la un moment.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )