Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ionut Dumitru: Deficitul bugetar va fi mai mare decat cel asumat de Guvern, de 8,6% din PIB

Adevărul Adevărul,
Ionut Dumitru: Deficitul bugetar va fi mai mare decat cel asumat de Guvern, de 8,6% din PIB

Deficitul bugetar va fi mai mare decat tinta pe care si-a asumat-o Guvernul, de 8,6% din PIB, a declarat, vineri, pentru Agerpres, economistul sef al Raiffeisen Bank si fost presedinte al Consiliului Fiscal, Ionut Dumitru, mentionand ca va reevalua estimarea la 9,5%. continuă pe Adevărul

Dumitru (Raiffeisen Bank): Ne asteptam la un deficit bugetar mai mare decat tinta pe care si-a asumat-o Guvernul

Deficitul bugetar va fi mai mare decat tinta pe care si-a asumat-o Guvernul, de 8,6% din PIB, a declarat, vineri, pentru Agerpres, economistul sef al Raiffeisen Bank si fost presedinte al Consiliului Fiscal, Ionut Dumitru, mentionand ca va reevalua estimarea la 9,5%. Guvernul si-a bazat proiectia de venituri bugetare pe o contractie economica de -3,8%, care ramane in continuare optimista. Noi avem o estimare de -5%, ceea ce inseamna ca pe venituri probabil ca Guvernul este optimist, iar pe cheltuieli as spune ca este, de asemenea, optimist. Probabil ca si cheltuielile vor fi mai mari. Si prin urmare ne asteptam la un deficit mai mare decat tinta pe care si-a asumat-o, de 8,6%. Noi vom reevalua estimarea de deficit bugetar, dar cel mai probabil noua noastra estimare va fi undeva in jur de 9,5%, a spus Ionut Dumitru.

Gaura din buget va fi cu 5% mai mare decat s-a estimat initial. Ce ministere primesc mai multi bani la rectificare

Deficitul bugetar va fi cu 5% mai mare decat s-a estimat initial, respectiv 3,7% din PIB, daca nu ne-ar fi afectat criza generata de pandemie, a afirmat joi ministrul Finantelor, Florin Citu, prezentand cateva date despre ministerele care vor primi cei mai multi bani la rectificarea bugetara care va fi aprobata in sedinte de vineri a Guvernului.

CONSILIUL FISCAL: Scenariul macroeconomic al Guvernului revizuit este mai realist decat cel anterior

Scenariul macroeconomic al Guvernului revizuit si publicat in data de 13 august este mai realist fata de cel anterior, dar s-ar putea dovedi a fi mai optimist in raport cu ultimele evolutii ale indicatorilor macroeconomici, potrivit opiniei preliminare a Consiliului Fiscal CF), scrie Agerpres.

Orban: Evident ca vom creste deficitul bugetar, dar nu atat de mult ca alte state. GRAFICE evolutia deficitelor in UE

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca deficitul bugetar va creste si probabil va fi in jur de 8,5-8,6. Conform datelor Comisiei Europene, procentul este putin mai mare decat media in UE, dar mult mai mic decat in Franta si Italia.

MARIUS CONSTANTIN BUDAI: Bravo Citu! 14 este mai mare decat 15 si taierea de 333 de lei este de fapt majorare.

Deputatul PSD de Botosani, Marius Constantin Budai a acuzat pe pagina personala de Facebook ca PNL minte cum respira.

Studiu privind COVID-19: Pana la 6% din populatia Angliei e posibil sa fi avut coronavirus. Numarul real este mai mare cu cateva milioane

Numarul persoanelor care s-au infectat cu noul coronavirus in Marea Britanie, in timpul pandemiei, ar putea fi mult mai mare decat arata datele oficiale. Astfel, potrivit unui studiu aproape 6% din populatia.

Ludovic Orban: Deficitul bugetar va ajunge la 8,5 - 8,6%, dar va fi dintre cele mai mici la nivel european (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca deficitul bugetar se va duce spre 8,5 - 8,6% dupa rectificarea bugetara, ce va fi aprobata de Guvern, prin Ordonanta de Urgenta, in cursul acestei zile. Orban a.

Deficitul bugetar este estimat sa creasca la 8,6% din PIB. Comisia Europeana prognozeaza o contractie de 3,8% in 2020 (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor, a prezentat rectificarea bugetara, joi, si a anuntat ca deficitul bugetar este estimat sa creasca la 8,6% din PIB, o majorare care vine din efectul crizei si din.

Numarul gravidelor diagnosticate cu COVID-19 este tot mai mare la Iasi. Medicii trag un semnal de alarma

Numarul gravidelor infectate cu SARS-CoV-2 este din ce in ce mai mare. in aceste cazuri,nasterea se poate produce mai devreme decat este normal sau pot sa apara complicatii.

Florin Citu, despre rectificarea bugetara: Ministerul Muncii are cel mai mare buget

Ministrul de Finante a facut declaratii importante legate de rectificarea bugetara. Florin Citu a anuntat ca vor fi alocate resurse suplimentare pentru Sanatate, Transporturi, Educatie si ca Ministerul Muncii va avea cel mai mare buget in acest an.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )