Libnet.ro
UNICEF

11:30

Numarul gravidelor diagnosticate cu COVID-19 este tot mai mare la Iasi. Medicii trag un semnal de alarma

Adevărul Adevărul,
Numarul gravidelor diagnosticate cu COVID-19 este tot mai mare la Iasi. Medicii trag un semnal de alarma

Numarul gravidelor infectate cu SARS-CoV-2 este din ce in ce mai mare. in aceste cazuri,nasterea se poate produce mai devreme decat este normal sau pot sa apara complicatii. continuă pe Adevărul

RAPORT: Guvernul german este tot mai departe de interzicerea Huawei in 5G

Guvernul german este tot mai departe de interzicerea Huawei ca furnizor de echipamente pentru 5G, informeaza Frankfurter Allgemeine Zeitung. Potrivit raportului, Oficiul Federal pentru Securitatea Informatiei BSI) va verifica mai intai tehnologia furnizata pentru a dota retelele 5G, in vederea aprobarii. Un catalog de masuri de securitate va fi adoptat in Legea telecomunicatiilor, a declarat acesta.

Oficial, padurea tarii este putin mai mare

Statisticile oficiale arata ca se fac pasi - mici, dar se fac - in directia buna. Exista sperante ca si generatiile urmatoare vor putea sa vada cum arata o padure.

Economia Romaniei s-a prabusit cu 12,3% in trimestrul II fata de primul. E cea mai mare scadere din ultimii 24 de ani (VIDEO)

Economia Romaniei s-a prabusit cu 12,3% in trimestrul II din 2020 fata de primul, a anuntat Institutul Nasional de Statistica. Este cea mai mare scadere din ultimii 24 de ani. INS nu ofera detalii despre.

Studiu privind COVID-19: Pana la 6% din populatia Angliei e posibil sa fi avut coronavirus. Numarul real este mai mare cu cateva milioane

Numarul persoanelor care s-au infectat cu noul coronavirus in Marea Britanie, in timpul pandemiei, ar putea fi mult mai mare decat arata datele oficiale. Astfel, potrivit unui studiu aproape 6% din populatia.

Cel mai mare oras din Noua Zeelanda intra in CARANTINA! Cu cat a crescut numarul de cazuri in ultimele zile

Celui mai mare oras din Noua Zeelanda intra in izolare incepand de miercuri. Premierul neo-zeelandez Jacinda Ardern a luat deciziamarti, dupa aparitia a patru cazuri de Covid-19. Masura vinein.

Andreea Balan este cea mai fericita. Anuntul de ultima ora al artistei

Andreea Balan este in culmea fericirii in aceste zile. Nu s-a impacat cu George Burcea, nici nu si-a prezentat oficial noul iubit, care ar fi Tiberiu Argint, ci si-a marit numarul de urmaritori pe reteaua de socializare. Andreea Balan a ajuns la 1,4 milioane de urmaritori pe pagina personala de socializare. Andreea Balan, in culmea .

Dumitru (Raiffeisen Bank): Ne asteptam la un deficit bugetar mai mare decat tinta pe care si-a asumat-o Guvernul

Deficitul bugetar va fi mai mare decat tinta pe care si-a asumat-o Guvernul, de 8,6% din PIB, a declarat, vineri, pentru Agerpres, economistul sef al Raiffeisen Bank si fost presedinte al Consiliului Fiscal, Ionut Dumitru, mentionand ca va reevalua estimarea la 9,5%. Guvernul si-a bazat proiectia de venituri bugetare pe o contractie economica de -3,8%, care ramane in continuare optimista. Noi avem o estimare de -5%, ceea ce inseamna ca pe venituri probabil ca Guvernul este optimist, iar pe cheltuieli as spune ca este, de asemenea, optimist. Probabil ca si cheltuielile vor fi mai mari. Si prin urmare ne asteptam la un deficit mai mare decat tinta pe care si-a asumat-o, de 8,6%. Noi vom reevalua estimarea de deficit bugetar, dar cel mai probabil noua noastra estimare va fi undeva in jur de 9,5%, a spus Ionut Dumitru.

Ministrul Finantelor se lauda ca da cea mai mare suma la punctul de pensie pe care am avut-o in istorie. Ce a uitat sa zica insa Citu

Prezentarea rectificarii bugetare care intra maine in sedinta de Guvern s-a transformat intr-o rafuiala politica intre ministrul Finantelor si PSD. Principalul subiect: cresterea pensiilor. Florin Citu s-a laudat ca Guvernul PNL va da cea mai mare suma la punctul de pensie din istorie si le-a cerut social-democratilor sa-si ceara scuze ca i-au mintit pe romani. Ministrul Finantelor nu a spus insa care este aceasta cea mai mare suma si cu cat va creste punctul de pensie.

CORONAVIRUS |Germania inregistreaza cea mai mare crestere zilnica de cazuri noi din ultimele 3 luni Ministrul Sanatatii: Acest lucru este foarte ingrijorator

Miercuri, Institutul Robert Koch RKI) din Germania a raportat cea mai mare crestere zilnica de cazuri noi de infectare cu COVID-19 din ultimele trei luni, scrie DW. com Concret, 1. 226 de noi cazuri au fost.

Dezbatere Historia la Adevarul Live: Insurectia din Varsovia, cea mai mare revolta armata impotriva nazistilor

Insurectia din Varsovia a ramas in istorie drept cea mai mare revolta armata contra Germaniei naziste intr-o tara ocupata, un moment definitoriu in istoria Poloniei. in lunile august si septembrie ale anului 1944, insurgentii polonezi au incercat sa rastoarne controlul nazistilor asupra capitalei Poloniei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )