Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ionut Farcas, VTEX: Solutii pentru cele mai mari provocari ale magazinelor online

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ionut Farcas, VTEX: Solutii pentru cele mai mari provocari ale magazinelor online

Numarul de magazine online din Romania s-a dublat in 2018 fata de 2017: 14. 000 de magazine online au bifat afaceri de 3,5 miliarde euro anul trecut, cu 30% mai mult fata de anul anterior. Dar care sunt provocarile cu care se confrunta jucatorii din. continuă pe Wall-Street Ro

Ionut Farcas, VTEX: Solutii pentru cele mai mari provocari ale magazinelor online

Numarul de magazine online din Romania s-a dublat in 2018 fata de 2017: 14. 000 de magazine online au bifat afaceri de 3,5 miliarde euro anul trecut, cu 30% mai mult fata de anul anterior. Dar care sunt provocarile cu care se confrunta jucatorii din.

Matematica a dat cele mai mari batai de cap elevilor din Buzau care au sustinut simularea Evaluarii Nationale

Elevii de clasa a VIII-a si a VII-a din Buzau s-au jucat de-a simularea examenului de Evaluare Nationala. Potrivit rezultatelor simularii examenului de Evaluare Nationala, doar 53,4 la suta dintre elevii din judetul Buzau au luat medii mai mari de 5. La fel ca in ultimii ani, matematica a fost materia care a dat cele mai mari batai de cap elevilor buzoieni de clasa a saptea si a opta.

ANSVSA: Calarasiul, in topul judetelor unde au fost platite cele mai mari despagubiri pentru pesta porcina

Pesta Porcina Africana PPA) evolueaza, in prezent, in 227 de localitati din 20 de judete, cu un numar de 914 de focare, dintre care 12 in exploatatii comerciale, in timp ce in alte doua judete s-au semnalat doar cazuri la mistreti, a anuntat, Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA).

Magda Vasiliu, despre Carmen Avram, candidata PSD la europarlamentare: Una dintre cele mai mari deziluzii

Fosta prezentatoare de televiziune Magda Vasiliu s-a declarat dezamagita de faptul ca jurnalista Carmen Avram, pe care o admira, candideaza la alegerile europarlamentare pe lista PSD.

Ofertele eMAG pentru cele mai tari telefoane: Samsung, Huawei, iPhone

La eMAG au ajuns cele mai tari telefoane ale acestui moment. Le-am adunat pe toate aici - de la Samsung si Huawei pana la iPhone - ca sa stii ce alegi. Huawei P30 Pro e proaspat anuntat si.

Unde gasim cele mai ieftine piese auto in Romania?

Numarul masinilor din Romania a crescut simtitor in ultimii ani, de cand a fost scoasa taxa auto si s-au inmatriculat in tara peste 1 milion de vehicule rulate. Asta face ca tara noastra sa fie una din cele mai mari piete de piese auto din Europa, din cauza parcului auto invechit care are nevoie permanenta de piese auto.

Cele mai frumoase si mai originale rochii de banchet (P)

Rochia de banchet este pentru cele mai multe dintre tinere prima cea mai importanta rochie pe care o poarta in viata. Daca alegerea este facuta bine, ai posibilitatea sa atragi multe priviri si sa obtii.

Topul celor mai mari 10 exportatori romani de cereale. in ce state au ajuns produsele romanesti

Exporturile de cereale ale Romaniei au atins cote inalte anul trecut, depasind valoarea de 2 miliarde de euro, aproape jumatate din cantitate fiind destinata unor state membre ale Uniunii Europene. Institutul National de Statistica a publicat topul celor mai mari 10 exportatori din tara noastra.

ANSVSA: 83 de focare de pesta, cele mai multe din tara, stinse in judetul Ialomita

Peste 365. 000 de porci afectati de boala au fost eliminati la nivel national din cauza pestei porcine. Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) a anuntat ca, pana in prezent, au fost stinse 319 de focare, dintre care 83 in judetul Ialomita, cele mai multe din Romania.

Sorina Pintea, in control la unul dintre cele mai reclamate spitale din tara: Nu mi-a placut ce am vazut

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, a fost in control la Spitalul Judetean de Urgenta din Targu Jiu, cea mai mare unitate medicala din Gorj. Pentru ca este unul dintre cele mai reclamate spitale din tara, de.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )