Libnet.ro
UNICEF

08:45

Ionut Misa este convins ca va face parte si din viitorul Guvern Dancila

România Liberă România Liberă,
Ionut Misa este convins ca va face parte si din viitorul Guvern Dancila

La scurt timp dupa intalnirea pe care a avut-o cu presedintele PSD, ministrul Ionut Misa a fost abor. continuă pe România Liberă

Liberalii ameninta cu motiune, daca Liviu Pop va face parte din viitorul Executiv

Partidul National Liberal ii solicita presedintelui PSD, Liviu Dragnea, ca Liviu Pop sa nu mai faca parte din viitorul Executiv, a declarat luni vicepresedintele PNL Florin Roman, care a anuntat ca,.

Ministrul Ionut Misa este sigur ca va ramane la conducerea Ministerului de Finante

O ora a durat discutia dintre liderul PSD Liviu Dragnea si ministrul Finantelor, Ionut Misa despre Formularul 600 si alte modificari fiscale. Ionut Misa a precizat ca va fi remediata problema Formularului.

Lia Olguta Vasilescu pune conditii ministrilor din viitorul Guvern. Ce spune ea despre implementarea masurilor din programul de guvernare

Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu iese la rampa cu o declaratie privind conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca ministrii ce vor face parte din Cabinetul condus de Viorica.

UPDATE Ionut Misa, dupa o intalnire cu Liviu Dragnea: Nu vad nicio problema. Consider ca mi-am facut datoria

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a declarat marti, dupa o intalnire cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, ca pozitia sa nu este amenintata si considera ca si-a facut datoria, in conditiile in care Romania are stabilitate macroeconomica. Ministrul participa marti, in Comisia economica din Senat, la o dezbatere pe tema Declaratiei 600.

Declaratia 600, dezbatuta la Senat. Ministrul de Finante interimar, Ionut Misa, a fost chemat la raport

O dezbatere pentru modificarea Declaratiei 600 va avea loc, marti, la Senat. La aceasta va participa si ministrul de Finante din Guvernul Tudose, Ionut Misa.

Declaratia 600, dezbatuta la Senat. Ministrul de Finante interimar, Ionut Misa, a fost chemat la raport. Discutii la Liviu Dragnea in birou

O dezbatere pentru modificarea Declaratiei 600 va avea loc, marti, la Senat. La aceasta va participa si ministrul de Finante din Guvernul Tudose, Ionut Misa, care participa in aceasta dimineata la o discutie cu presedintele PSD Liviu Dragnea.

Posta extinde parteneriatele online: Clientii FashionDays.ro, magazin online parte din grupul eMag, pot sa-si ridice coletele in peste 500 de oficii postale din tara

Posta Romana a anuntat luni ca a incheiat un parteneriat cu magazinul de fashion online - Fashion Days, care permite celor care comanda pe platforma fashiondays. ro sa opteze pentru ridicarea coletelor intr-unul din cele peste 500 de oficii postale din intreaga tara. Livrarea produselor este gratuita pentru comenzile de minimum 50 de lei, pragul fiind mai mic decat in cazul livrarii prin curierat rapid. eMAG a preluat in 2015 retailerul online de moda Fashion Days, cele doua platforme de comert online fiind in prezent in proces de integrare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1968 seconds )