Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ionut Nechita, patronul uneia dintre cele mai mari firme de consultanta din tara, a murit de cancer la doar 38 de ani

Adevărul Adevărul,
Ionut Nechita, patronul uneia dintre cele mai mari firme de consultanta din tara, a murit de cancer la doar 38 de ani

Ionut Nechita, administratorul firmei Avensa Consulting, una dintre cele mai mari societati de consultanta din tara a murit astazi, 26 noiembrie, au precizat pentru Adevarul apropiati de-ai omului de afaceri. continuă pe Adevărul

Patronul uneia dintre cele mai mari firme de consultanta din tara a murit de cancer la doar 38 de ani

Ionut Nechita, administratorul firmei Avensa Consulting, una dintre cele mai mari societati de consultanta din tara a murit astazi, 26 noiembrie, au precizat pentru Adevarul apropiati de-ai omului de afaceri.

Legea desfiintarii Rasdaq, unul dintre cele mai criticabile acte normative

Emitentii au gasit o serie de lacune in legea de desfiintare a pietei Rasdaq, astfel ca o buna parte dintre ei se regasesc in situatii care nu sunt prevazute de actul legislativ, potrivit opiniilor exprimate in cadrul a doua dezbateri cu aceasta tema, derulate ieri.

Cele mai mari realizari ale Guvernului pentru Timisoara: o tolba de promisiuni

Indiferent de partidele care au fost la guvernare, Timisoara fost ignorata cand a venit vorba de alocarea unor fonduri guvernamentale, principalele finantari venind sub forma unor cofinantari ale proiectelor europene. Singurul proiect care a primit bani, cinci la suta din valoarea lucrarii, este Spitalul de Copii. Primarul Nicolae Robu sustine, insa, ca banii nu au ajuns.

Regin, unul dintre cele mai periculoase programe de tip malware, creatia Statelor Unite si Marii Britanii

Programul de spionaj Regin, operational din 2008, ar avea legatura cu guvernele Statelor Unite si Marii Britanii, a dezvaluit luni site-ul The Intercept, citat de Mediafax. Grupul informatic american Symantec a.

Symantec descopera unul dintre cele mai complexe programe de spionaj informatic

Grupul informatic american Symantec a anuntat, duminica, in Franta ca a descoperit un malware, operational din 2008, a carui complexitate tehnica sugereaza ca elaborarea sa a fost cel putin supervizata de serviciile de informatii ale unui stat,.

FOTO Cum au relansat 60 de fermieri clujeni camembertul romanesc. Cat va costa faimoasa branza de Nasal, una dintre cele mai scumpe de pe piata

Branza de Nasal cunoscuta in toata tara drept camembertul romanesc va aparea din nou in magazine din ianuarie 2015. Unul dintre bradurile Clujului a fost salvat de o cooperativa formata din circa 60 de fermieri, care au inchiriat fabrica de branza, dupa ce Friesland a inchis-o anul trecut. Noul management vorbeste despre scaderi substantiale de pret.

Poveste de succes a unei tinere din Satu Mare care i-a cucerit pe americani. Lavinia Tataran, una dintre cele mai bune voleibaliste din SUA

Tanara jucatoare de volei originara din Satu Mare Lavinia Tataran 24 de ani) a primit, doi ani la rand, titlul de cea mai buna atacanta a anului a echipei de volei a unei universitati din SUA. Lavinia se pregateste ca la anul sa devina contabila in orasul american San Diego.

Tanara din Satu Mare care i-a cucerit pe americani. Lavinia Tataran, una dintre cele mai bune voleibaliste din SUA

Tanara jucatoare de volei originara din Satu Mare Lavinia Tataran 24 de ani) a primit, doi ani la rand, titlul de cea mai buna atacanta a anului a echipei de volei a unei universitati din SUA. Lavinia se pregateste ca la anul sa devina contabila in orasul american San Diego.

Valerica Zamfirescu, primarul liberal pe care baronul Oprisan nu a reusit sa-l ingenuncheze

Edilul se afla la al patrulea mandat consecutiv in fruntea uneia dintre cele mai mari comunitati din Vrancea, care numara peste 7000 de locuitori, conform ultimului recensamant.

IT-ul, agricultura si retailul, industriile cele mai preocupate de reducerea costurilor operationale in 2015

Companiile din domeniul IT, agricultura si retail se numara printre industriile cele mai preocupate de reducerea costurilor operationale in 2015, arata Accace, una dintre principalele companii de externalizare si consultanta de afaceri din Europa Centrala si de Est.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )