Libnet.ro
UNICEF

23:45

Legea desfiintarii Rasdaq, unul dintre cele mai criticabile acte normative

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Legea desfiintarii Rasdaq, unul dintre cele mai criticabile acte normative

Emitentii au gasit o serie de lacune in legea de desfiintare a pietei Rasdaq, astfel ca o buna parte dintre ei se regasesc in situatii care nu sunt prevazute de actul legislativ, potrivit opiniilor exprimate in cadrul a doua dezbateri cu aceasta tema, derulate ieri. continuă pe Ziarul Bursa

Regin, unul dintre cele mai periculoase programe de tip malware, creatia Statelor Unite si Marii Britanii

Programul de spionaj Regin, operational din 2008, ar avea legatura cu guvernele Statelor Unite si Marii Britanii, a dezvaluit luni site-ul The Intercept, citat de Mediafax. Grupul informatic american Symantec a.

Symantec descopera unul dintre cele mai complexe programe de spionaj informatic

Grupul informatic american Symantec a anuntat, duminica, in Franta ca a descoperit un malware, operational din 2008, a carui complexitate tehnica sugereaza ca elaborarea sa a fost cel putin supervizata de serviciile de informatii ale unui stat,.

Jorge, una dintre cele mai bune transformari la Te cunosc de undeva!

Jorge va reusi una dintre cele mai bune transformari ale acestui sezon al emisiunii Te cunosc de undeva!, cand il va imita pe bunul sau prieten Alex Velea.

Unul dintre cele mai bune telefoane facute de chinezi e disponibil in Romania si la preturi foarte bune

OnePlus One este un smartphone foarte bun si la pret mic. Compania nu il vinde decat prin invitatii sau precomenzi, dar in Romania este la magazine deja.

Faze tari: Hartile secrete ale Sarmisegetuzei; Imagini socante! Exorcizare filmata prin gaura cheii; Cele mai ciudate 50 de superstitii din Romania si din intreaga lume

Conspiratia Rhodes Trust: Lumea condusa de albii cei bogati. Una dintre cele mai controversate si disputate teorii conspirationiste este aceea conform careia lumea este condusa de mai multe foruri superioare care au ca scop. Mireasa s-a imbracat cu aur de 700. 000 de dolari. O indianca a vrut sa straluceasca la propriu in ziua nuntii. Mireasa, a carei identitate nu a dorit sa si-o dezvaluie, a purtat pe ea o intreaga colectie de bijuterii din aur. Valoarea lor.

Poveste de succes a unei tinere din Satu Mare care i-a cucerit pe americani. Lavinia Tataran, una dintre cele mai bune voleibaliste din SUA

Tanara jucatoare de volei originara din Satu Mare Lavinia Tataran 24 de ani) a primit, doi ani la rand, titlul de cea mai buna atacanta a anului a echipei de volei a unei universitati din SUA. Lavinia se pregateste ca la anul sa devina contabila in orasul american San Diego.

Tanara din Satu Mare care i-a cucerit pe americani. Lavinia Tataran, una dintre cele mai bune voleibaliste din SUA

Tanara jucatoare de volei originara din Satu Mare Lavinia Tataran 24 de ani) a primit, doi ani la rand, titlul de cea mai buna atacanta a anului a echipei de volei a unei universitati din SUA. Lavinia se pregateste ca la anul sa devina contabila in orasul american San Diego.

Far Cry 4 arata mai prost pe Xbox One decat pe Sony PS4

Desi am sperat ca dezbaterea pe marginea performantei PS4 si Xbox One sa se incheie pana la aceasta ora, se pare ca noul Far Cry 4 o aduce din nou in discutie. Far Cry 4 este cel mai recent joc al celor de la Ubisoft si unul dintre cele mai populare titluri din intreaga serie. Din pacate, dupa ce au facut cateva greseli semnificative cu lansarea Assassins Creed Unity, cei de la Ubisoft au deformat un pic realitatea si in [].

Unul dintre posibilii consilieri prezidentiali ai lui Klaus Iohannis, acuzat de plagiat

Unul dintre posibilii consilieri prezidentiali ai lui Klaus Iohannis e acuzat de plagiat. Este vorba despre profesorul de economie Cosmin Marinescu. Comitetul Research Papers in Economics sustine ca profesorul.

Unul dintre posibilii consilieri prezidentiali ai lui Klaus Iohannis, acuzat de plagiat (VIDEO)

Unul dintre posibilii consilieri prezidentiali ai lui Klaus Iohannis e acuzat de plagiat, anunta B1TV. Este vorba despre profesorul de economie Cosmin Marinescu. Comitetul Research Papers in Economics sustine.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )