Libnet.ro
UNICEF

13:15

Ionut sau Vladimir? Castigatorul Exatlon va fi ales in aceasta seara

ADPM ADPM,
Ionut sau Vladimir? Castigatorul Exatlon va fi ales in aceasta seara

Semifinala de infarct de aseara, in urma careia s-au ales finalistii Exatlon, a tinut o tara intreaga cu sufletul la gura, iar Kanal D a fost pe primul loc, pe toate targeturile monitorizate. In seara aceasta, urmeaza marea finala in care vom afla, in direct, castigatorul primei editii. continuă pe ADPM

Gata! EL e castigatorul EXATLON 2018! Carmen Harra a dezvaluit cel mai ascuns SECRET

Exatlon a ajuns la final. Miercuri este ziua cea mare, va fi declarat marele castigator. Cei care au reusit sa invinga si sa ajunga in marea finala sunt Vladimir Draghia de la Faimosi si Ionut de.

SCAPARE FARA PRECEDENT: A fost anuntat castigatorul EXATLON ROMANIA 2018, chiar inainte de MAREA FINALA! Nimeni nu se astepta la asa ceva!

Astrologul Mariana Cojocaru a dezvaluit cum va fi aceasta saptamana pentru fiecare dintre cei patru concurenti de la Exatlon care e vor lupta in marea finala. Stefan este unul dintre cei patru semifinal.

ANUNT de ultima ora despre CASTIGATORUL EXATLON: Cei care s-au intors acasa au spus ca...

Proaspat intorsi acasa de la Exatlon, Larisa si Valentin au declarat ca sunt mandri de performanta pe care au avut-o in cadrul celei mai dure competitii televizate. Mi-e clar faptul ca cele trei luni.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )