Libnet.ro
UNICEF

01:05

SCAPARE FARA PRECEDENT: A fost anuntat castigatorul EXATLON ROMANIA 2018, chiar inainte de MAREA FINALA! Nimeni nu se astepta la asa ceva!

B1 B1,
SCAPARE FARA PRECEDENT: A fost anuntat castigatorul EXATLON ROMANIA 2018, chiar inainte de MAREA FINALA! Nimeni nu se astepta la asa ceva!

Astrologul Mariana Cojocaru a dezvaluit cum va fi aceasta saptamana pentru fiecare dintre cei patru concurenti de la Exatlon care e vor lupta in marea finala. Stefan este unul dintre cei patru semifinal. continuă pe B1

Ionut sau Vladimir? Castigatorul Exatlon va fi ales in aceasta seara

Semifinala de infarct de aseara, in urma careia s-au ales finalistii Exatlon, a tinut o tara intreaga cu sufletul la gura, iar Kanal D a fost pe primul loc, pe toate targeturile monitorizate. In seara aceasta, urmeaza marea finala in care vom afla, in direct, castigatorul primei editii.

Exatlon Romania: Incredibil, s-a aflat ce se intampla in cotet! Castigatorul primei editii...(FOTO)

Chiar daca a mai ramas foarte putin timp pana la finalul Exatlon Romania, competitia nu inceteaza sa ii surprinda pe telespectatori. Fanii competitiei sunt familiarizati cu pedeapsa dura.

Exatlon Romania: Incredibil, s-a aflat ce se intampla in COTET! Castigatorul primei editii...(FOTO)

Chiar daca a mai ramas foarte putin timp pana la finalul Exatlon Romania, competitia nu inceteaza sa ii surprinda pe telespectatori. Fanii competitiei sunt familiarizati cu pedeapsa dura.

Anunt BOMBA de la Exatlon Romania: Numele primului castigator este...

Miercuri va avea loc marea finala a competitiei Exatlon Romania, in care se va desemna numele celui care va pleca acasa cu premiul de 100. 000 de euro. in acest moment, in competitia Exatlon au ramas.

Seful DIICOT avertizeaza: Exista o presiune fara precedent in sistemul judiciar. Ce se intampla cu multi procurori

Procurorul sef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, sustine ca in acest moment sistemul judiciar este supus unei presiuni fara precedent, informeaza Mediafax. Exista o presiune fara precedent in sistemul .

Procurorul sef al DIICOT acuza presiuni fara precedent: Foarte multi procurori vor sa se pensioneze

Procurorul sef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, a declarat ca, in prezent, exista o presiune fara precedent in sistemul judiciar, mentionand ca sunt foarte multi procurori care vor sa se.

Demers fara precedent: Organizatii de afaceri, asociatii profesionale, institutii de piata si reprezentanti ai consumatorilor cer in grup pastrarea Pilonului II de pensii

Vestea ca Guvernul are in discutie posibilitatea suspendarii contributiilor catre Pilonul II de pensii, cel administrat privat, a picat ca un in trasnet in piata. intr-un demers fara precedent.

Gata! EL e castigatorul EXATLON 2018! Carmen Harra a dezvaluit cel mai ascuns SECRET

Exatlon a ajuns la final. Miercuri este ziua cea mare, va fi declarat marele castigator. Cei care au reusit sa invinga si sa ajunga in marea finala sunt Vladimir Draghia de la Faimosi si Ionut de.

ANUNT de ultima ora despre CASTIGATORUL EXATLON: Cei care s-au intors acasa au spus ca...

Proaspat intorsi acasa de la Exatlon, Larisa si Valentin au declarat ca sunt mandri de performanta pe care au avut-o in cadrul celei mai dure competitii televizate. Mi-e clar faptul ca cele trei luni.

Darren Cahill, iesire nervoasa fara precedent la adresa lui Halep: Trebuie sa iti dai seama singura

Zi neagra pentru Simona Halep la Roma! Pe langa faptul ca a fost invinsa clar in finala jucata impotriva Elinei Svitolina, Simona Halep a provocat prin atitudinea sa si o iesire nervoasa a lui Darren Cahill,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )