Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ionut Vulpescu, ministrul Culturii: Ziua Internationala a Cartii aduce o veste buna pentru toti romanii pasionati de lectura: TVA de 5% la carti

B1 B1,
 Ionut Vulpescu, ministrul Culturii: Ziua Internationala a Cartii aduce o veste buna pentru toti romanii pasionati de lectura: TVA de 5% la carti

Ministrul Culturii, Ionut Vulpescu, a scris, joi, pe pagina personala de Facebook, ca va depune un amendament la proiectul Noului Codul Fiscal, prin care TVA sa fie redus la 5% la carti, adaugand ca a. continuă pe B1

Maraton de citit pentru romanii de peste Prut, de Ziua Internationala a Cartii

Ziua de 23 aprilie, ziua nasterii si mortii lui Shakespeare si ziua in care se sarbatoreste Sf. Gheorghe, a fost decretata Ziua Internationala a Cartii, iar din 2005 este si Ziua Bibliotecarului din Romania si Ziua Internationala a Cartii si a Drepturilor de autor. Cu acest prilej, la Bucuresti se desfasoara Maratonul de citit.

Mars cu elevi costumati in carti si un spectacol, in Buzau, de Ziua Internationala a Cartii si a Drepturilor de Autor

Ziua Internationala a Cartii si a Drepturilor de Autor, sarbatorita in toata lumea pe 23 aprilie, va fi marcata anul acesta intr-un mod inedit de catre liceenii de la Colegiul B. Hasdeu. Zeci de elevi, costumati in carti, vor organiza un mars prin oras. La final, doi solisti ai liceului si un invitat surpriza vor sustine un spectacol la Sala Mare a Consiliului Judetean.

De Ziua Internationala a Cartii, la Bucuresti se strang carti pentru bibliotecile din Republica Moldova

Maratonul de Citit, un eveniment organizat in librariile Humanitas din Romania, strange joi, de Ziua Internationala a Cartii, volume pentru bibliotecile din Republica Moldova si isi propune sa bata recordul de 44 de ore de lectura neintrerupta, infomeaza Mediafax.

Manifestari de Ziua Internationala a Cartii si Ziua Bibliotecarului, in Carei

Cu ocazia Zilei Internationale a Cartii si a Zilei Bibliotecarului, joi, Directia de Cultura si Biblioteca Municipala din Carei organizeaza o serie de activitati pentru a marca aceste evenimente.

Ministrul Culturii anunta reducerea TVA la 5% pentru carti

Ministrul Culturii, Ionut Vulpescu, a anuntat joi, pe contul sau de Facebook, ca va depune un amendament la Codul Fiscal prin care TVA sa fie redus la 5% la carti, mentionand ca are acordul premierului si al ministrului Finantelor pentru aceasta propunere.

Ziua Internationala a Cartii: Klaus Iohannis dezvaluie pe Facebook care este citatul sau preferat

Presedintele Klaus Iohannis a postat un mesaj contul sau de Facebook, cu ocazia Zilei Internationale a Cartii. Seful statului ii incurajeaza pe romani sa posteze citatul preferat. Cu totii am fost.

Ziua Internationala a Dansului, sarbatorita printr-un maraton performativ

Sub titlul Dance Open Source. Artist audience share, Centrul National al Dansului Bucuresti aniverseaza Ziua Internationala a Dansului in Noptea Alba a Galeriilor9 si propune publicului un maraton performativ, sub forma unei nocturne dedicate dansului.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2706 seconds )