Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ministrul Culturii anunta reducerea TVA la 5% pentru carti

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Culturii anunta reducerea TVA la 5% pentru carti

Ministrul Culturii, Ionut Vulpescu, a anuntat joi, pe contul sau de Facebook, ca va depune un amendament la Codul Fiscal prin care TVA sa fie redus la 5% la carti, mentionand ca are acordul premierului si al ministrului Finantelor pentru aceasta propunere. continuă pe Hotnews

TVA pentru carti va fi redusa de la 9% la 5%, de la 1 ianuarie 2016

Taxa pe valoare adaugata TVA) pentru carti va fi redusa de la 9% la 5%, masura urmand sa intre in vigoare de la 1 ianuarie 2016, a anuntat, joi, ministrul Culturii, Ionut Vulpescu, care va depune in acest sens, la Camera Deputatilor, un amendament la noul Cod Fiscal.

TVA pentru carti va fi redusa la 5%, din ianuarie 2016

Ministrul Culturii, Ionut Vulpescu, a anuntat, joi, ca taxa pe valoare adaugata TVA) pentru carti va fi redusa, din ianuarie 2016, de la 9% la 5%, informeaza Mediafax.

TVA pentru carti, redusa la 5% din 2016

TVA pentru carti va fi redusa la 5%, de la 9% cat este in prezent, incepand cu 1 ianuarie 2016, a spus Ionut Vulpescu, ministrul Culturii, care va depune in acest sens un amedament la Codul Fiscal la Camera Deputatilor.

Victor Ponta: Sustin ideea unei cote de TVA de 5% pentru carti! Ar fi una dintre cele mai mici din UE

Premierul Victor Ponta a scris, joi, pe pagina personala de Facebook, ca sustine ideea unei cote de TVA de 5% pentru carti. Declaratia vine dupa ce ministrul Culturii Ionut Vulpescu a anuntat ca va depune un.

Ionut Vulpescu, ministrul Culturii: Ziua Internationala a Cartii aduce o veste buna pentru toti romanii pasionati de lectura: TVA de 5% la carti

Ministrul Culturii, Ionut Vulpescu, a scris, joi, pe pagina personala de Facebook, ca va depune un amendament la proiectul Noului Codul Fiscal, prin care TVA sa fie redus la 5% la carti, adaugand ca a.

Ministrul Finantelor: PSD discuta reducerea TVA la apa de consum

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, luni, ca PSD discuta reducerea TVA la apa de consum casnic in limita a minimum 5 metri cubi de familie in fiecare luna, informeaza Mediafax.

Luni vom prezenta o analiza privind reducerea TVA la 9% pentru apa de la robinet

Premierul Victor Ponta a declarat ca luni va fi prezentata o analiza privind impactul reducerii TVA la 9% pentru apa de consum casnic, Executivul preconizand o reducere de TVA care sa fie aplicata pentru o cantitate de 5 metri cubi de apa.

PSD a discutat despre reducerea TVA la apa de consum. Eugen Teodorovici: Se poate reduce TVA in limita a minimum 5 metri cubi lunar de familie

Mai multi membri ai PSD au sustinut, luni, in sedinta Biroului Permanent National, ca Guvernul sa reduca TVA la 9% si la apa de consum, premierul Victor Ponta solicitand ministrilor Mediului si Finantelor ca saptamana viitoare sa prezinte PSD o analiza a impactului unei astfel de masuri. Premierul Ponta a precizat, dupa sedinta BPN al PSD, ca vrea sa stie cui s-ar adresa o astfel de masura si cat ar costa bugetul, iar din acest motiv a cerut o analiza din partea celor doi ministri. Victor Ponta a precizat insa ca masura nu va putea fi introdusa de la 1 iunie, odata cu reducerea TVA la alimente la 9%.

Ce spune Teodorovici despre reducerea TVA la apa

Consumul de apa va creste si unii operatori economici vor putea majora tarifele daca se va reduce TVA la apa, a afirmat, miercuri, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, adaugand ca analizeaza, cu Ministerul Muncii, impactul socio-economic si va prezenta un punct de vedere saptamana aceasta, relateaza Mediafax.

Cum se va duce reducerea TVA la 9% in buzunarul fiecarui roman?

Publicam o parte din viziunea implementarii reducerii TVA la 9% mai devreme decat era programat. Principii simple: guvernare centrata pe cresterea bunastarii populatiei; acord cu recomandarile CE si FMI; reducerea inegalitatii sociale; balans intre temperarea presiunii sociale si impactul macroeconomic favorabil; incurajarea productiei interne si micsorarea evaziunii fiscale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )