Libnet.ro
UNICEF

08:30

Iordache: Ce daca Iohannis participa la sedinta de guvern? Nu are drept de veto. si ia notite si cu asta basta!

Hotnews Hotnews,
 Iordache: Ce daca Iohannis participa la sedinta de guvern? Nu are drept de veto. si ia notite si cu asta basta!

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, social democratul Florin Iordache, a sustinut ca participarea presedintelui Klaus Iohannis la sedinta de guvern nu impiedica Executivul sa adopte ce acte doreste. continuă pe Hotnews

Iordache: Ce daca Iohannis participa la sedinta de guvern? Nu are drept de veto

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, social democratul Florin Iordache, a sustinut ca participarea presedintelui Klaus Iohannis la sedinta de guvern nu impiedica Executivul sa adopte ce acte doreste.

Iordache: Si ce daca Iohannis participa la sedinta de guvern? isi ia notite si cu asta basta!

Social-democratul Florin Alta intrebare Iordache a declarat ca prezenta presedintelui Klaus Iohannis la sedintele de Guvern nu-i va impiedica pe ministri sa adopte ce acte doresc. Si ce daca.

Viorica Dancila l sfideaza pe Klaus Iohannis: Va voi adresa, cu celeritate, invitatia de a participa la sedinta de Guvern, daca voi considera necesara participarea dumneavoastra

Premierul Viorica Dancila a transmis marti presedintelui Klaus Werner Iohannis o scrisoare prin care ii spune ca il va invita la sedinta de Guvern, daca va considera necesara participarea sa. Reamintim ca presedintele Klaus Iohannis ii cere premierului Dancila sa includa pe ordinea de zi a urmatoarei sedinte de guvern subiectul protejarii drepturilor si intereselor cetatenilor romani aflati in Marea Britanie. Solicitarea a fost transmisa prin intermediul unei scrisori adresate sefei Guvernului. Vezi scrisoarea Vioricai Dancila.

Presedintele Klaus Iohannis participa luni si marti, la Viena, la Forumul la nivel inalt Europa-Africa

Presedintele Klaus Iohannis participa luni si marti, la Viena, la Forumul la nivel inalt Europa-Africa. Luni, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va participa la dineul oficial oferit de cancelarul Austriei, Sebastian Kurz, in onoarea sefilor de delegatii. Marti va avea loc intalnirea sefilor de stat si de guvern. Ulterior, seful statului va participa la Forumul la nivel inalt Europa-Africa.

VIDEO Presedintele Klaus Iohannis participa, impreuna cu sotia, la slujba de la Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime din Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis participa, duminica, impreuna cu sotia sa, Carmen, la slujba de la Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime din Sibiu. Aceasta este prima iesire publica a lui Carmen Iohannis, dupa ce, la inceputul saptamanii, nu s-a prezentat la audierea de la Parchetul General motivand probleme de sanatate.

Presedintele Iohannis participa luni si marti la Forumul la nivel nalt Europa-Africa

Presedintele Klaus Iohannis participa luni si marti, la Viena, la Forumul la nivel inalt Europa-Africa, anunta Agerpres.

Iohannis participa maine la Forumul la nivel inalt Europa-Africa

Presedintele Klaus Iohannis participa luni si marti, la Viena, la Forumul la nivel inalt Europa-Africa.

Iohannis participa la Forumul la nivel inalt Europa-Africa

Presedintele Klaus Iohannis participa luni si marti, la Viena, la Forumul la nivel inalt Europa-Africa.

Sotii Iohannis participa la slujba de la Biserica Sfanta Treime

Presedintele Klaus Iohannis participa astazi impreuna cu sotia sa, Carmen, la slujba de la Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime din Sibiu.

Prima reactie a Guvernului la solicitarea lui Iohannis

Secretarul General al Guvernului a avut o prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis i-a cerut premierului Viorica Dancila agenda de lucru a fiecarei sedinte de guvern. Toni Grebla sustine ca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )