Libnet.ro
UNICEF

13:01

Viorica Dancila l sfideaza pe Klaus Iohannis: Va voi adresa, cu celeritate, invitatia de a participa la sedinta de Guvern, daca voi considera necesara participarea dumneavoastra

Hotnews Hotnews,
 Viorica Dancila l sfideaza pe Klaus Iohannis: Va voi adresa, cu celeritate, invitatia de a participa la sedinta de Guvern, daca voi considera necesara participarea dumneavoastra

Premierul Viorica Dancila a transmis marti presedintelui Klaus Werner Iohannis o scrisoare prin care ii spune ca il va invita la sedinta de Guvern, daca va considera necesara participarea sa. Reamintim ca presedintele Klaus Iohannis ii cere premierului Dancila sa includa pe ordinea de zi a urmatoarei sedinte de guvern subiectul protejarii drepturilor si intereselor cetatenilor romani aflati in Marea Britanie. Solicitarea a fost transmisa prin intermediul unei scrisori adresate sefei Guvernului. Vezi scrisoarea Vioricai Dancila. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis: Voi merge la sedintele de Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti dimineata, ca va merge la sedintele de Guvern. Iohannis i-a transmis luni o scrisoare prim-ministrului Viorica Dancila, prin care ii solicita agenda de lucru.

Klaus Iohannis: Voi merge la sedintele de Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca va merge la sedintele de Guvern, dupa ce a constatat o dorinta de colaborare din partea prim-ministrului Viorica Dancila.

VIDEO Klaus Iohannis: Voi merge la sedintele de guvern / Despre OUG pe amnistie si gratiere: Ar fi o eroare foarte grava

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, la Viena, ca a constatat din partea premierului Viorica Dancila o dorinta de colaborare astfel incat va participa la sedintele de guvern.

Dancila spune ca a luat nota cu satisfactie de afirmatiile lui Iohannis. Cum raspunde premierul provocarii presedintelui

Dupa ce presedintele Klaus Iohannis si-a anuntat prezenta la sedintele de Guvern, premierul Viorica Dancila i-a transmis ca este de acord,dar il va anunta in timp util atunci cand sunt probleme de.

Dancila, raspuns pentru Iohannis: O sa va invit la sedintele de Guvern daca voi considera necesara participarea dumneavoastra!

Premierul Viorica Dancila i-a raspuns lui Klaus Iohannis, dupa ce acesta aanuntat, marti dimineata, ca va merge la sedintele de Guvern. Iohannis i-a transmis luni o scrisoare prim-ministrului.

Iohannis: Voi merge la sedintele de Guvern. Amnistia si gratierea - erori grave pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca, daca tot premierul Viorica Dancila i-a cerut de atatea ori sa colaboreze, a decis sa accepte invitatia. Prin urmare, va merge la sedintele de Guvern. Cred ca.

Klaus Iohannis, scrisoare pentru Viorica Dancila. Presedintele solicita demersuri pentru cetatenii romani aflati in Marea Britanie

Presedintele Romaniei,Klaus Iohannis, i-a transmis, marti,o scrisoare VioricaiDancila, prin care ii solicita includerea pe ordinea de zi a proximei sedinte de Guvern a subiectului protejarii.

Viorica Dancila l-a numit pe Ilan Laufer consilier onorific, dupa ce Klaus Iohannis nu a acceptat propunerea acestuia la Ministerul Dezvoltarii

Premierul Viorica Dancila i-a oferit o functie in Guvern lui Ilan Laufer, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins propunerea acestuia pentru conducerea Ministerului Dezvoltarii. Laufer a fost numit.

Ilan Laufer spune ca Viorica Dancila l-a numit consilier onorific

Ilan Laufer, fost ministru pentru mediul de afaceri, a anuntat pe contul sau de Facebook, ca premierul Viorica Dancila l-a numit in functia de consilier onorific. Reamintim ca in luna noiembrie, Ilan Laufer a declansat un scandal urias dupa ce presedintele Klaus Iohannis a refuzat sa-l numeasca in functia de ministru al dezvoltarii. Laufer l-a acuzat atunci pe Iohannis ca este antisemit.

Klaus Iohannis ii cere Vioricai Dancila sa-i trimita ordinea de zi a fiecarei sedinte de guvern cu 24 de ore inainte

Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut premierului Viorica Dancila sa ii transmita agenda fiecarei sedinte de guvern cu 24 de ore inaintea fiecarei sedinte, in baza articolului 87 din Constitutie, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )