Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iordache sfideaza Comisia de la Venetia: Nu vom prelua toate recomandarile Comisiei. Peste jumatate din magistratii din Romania au avut dosare

Adevărul Adevărul,
Iordache sfideaza Comisia de la Venetia: Nu vom prelua toate recomandarile Comisiei. Peste jumatate din magistratii din Romania au avut dosare

Presedintele Comisiei privind legislatia din justitie, Florin Iordache, a declarat luni laRFIca este dezamagit de Comisia de la Venetia si ca parlamentarii nu vor tine cont de toate recomandarile forului european. continuă pe Adevărul

Florin Iordache: Nu vom prelua toate recomandarile Comisiei de la Venetia

Florin Iordache, presedintele comisiei parlamentare privind legislatia din justitie, a declarat luni ca Romania nu va prelua toate recomandarile Comisiei de la Venetia. De altfel, acesta i-a acuzat pe.

Iordache: Nu vom prelua toate recomandarile Comisiei de la Venetia, prioritare sunt deciziile Curtii Constitutionale

Presedintele comisiei parlamentare privind legile justitiei, deputatul PSD Florin Iordache, a afirmat luni, la RFI, ca nu vor fi preluate toate recomandarile Comisiei de la Venetia si ca piroritare sunt deciziile Curtii Constitutionale.

Florin Iordache: Nu vor fi preluate toate recomandarile Comisiei de la Venetia

Presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru legile justitiei, deputatul PSD Florin Iordache, a declarat luni la RFI ca recomandarile Comisiei de la Venetia nu vor fi preluate in totalitate si s-a declarat dezamagit de faptul ca acest for.

Nu preluam toate recomandarile Comisiei de la Venetia

Presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru legile justitiei, deputatul PSD Florin Iordache, a declarat astazi la RFI ca recomandarile Comisiei de la Venetia nu vor fi preluate in totalitate si s-a declarat dezamagit de faptul ca acest for european s-a antepronuntat, fara sa astepte deciziile CCR.

Florin Iordache: Nu vor fi preluate in totalitate recomandarile Comisiei de la Venetia. Prioritare sunt deciziile CCR

Presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru legile justitiei, deputatul PSD Florin Iordache, a declarat luni la RFI ca recomandarile Comisiei de la Venetia nu vor fi preluate in totalitate si s-a declarat.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3039 seconds )