Libnet.ro
UNICEF

10:15

Nu preluam toate recomandarile Comisiei de la Venetia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Nu preluam toate recomandarile Comisiei de la Venetia

Presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru legile justitiei, deputatul PSD Florin Iordache, a declarat astazi la RFI ca recomandarile Comisiei de la Venetia nu vor fi preluate in totalitate si s-a declarat dezamagit de faptul ca acest for european s-a antepronuntat, fara sa astepte deciziile CCR. continuă pe Ziarul Bursa

Florin Iordache: Nu vor fi preluate toate recomandarile Comisiei de la Venetia

Presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru legile justitiei, deputatul PSD Florin Iordache, a declarat luni la RFI ca recomandarile Comisiei de la Venetia nu vor fi preluate in totalitate si s-a declarat dezamagit de faptul ca acest for.

Florin Iordache: Nu vom prelua toate recomandarile Comisiei de la Venetia

Florin Iordache, presedintele comisiei parlamentare privind legislatia din justitie, a declarat luni ca Romania nu va prelua toate recomandarile Comisiei de la Venetia. De altfel, acesta i-a acuzat pe.

Recomandarile Comisiei de la Venetia sunt obligatorii sau facultative?

Concluziile si recomandarile Comisiei de la Venetia sunt analizate acum pe toate fetele. Presedintele Iohannis ii cere demisia ministrului Toader pentru ca si-a compromis definitiv credibilitatea. Problema este: ce urmeaza? Sunt obligate institutiile noastre sa tina cont de recomandarile Comisiei de la Venetia? Sau fac in continuare ce le taie capul, fara sa tina cont de tratatele semnate cu UE?.

Iordache: Nu vom prelua toate recomandarile Comisiei de la Venetia, prioritare sunt deciziile Curtii Constitutionale

Presedintele comisiei parlamentare privind legile justitiei, deputatul PSD Florin Iordache, a afirmat luni, la RFI, ca nu vor fi preluate toate recomandarile Comisiei de la Venetia si ca piroritare sunt deciziile Curtii Constitutionale.

Iordache sfideaza Comisia de la Venetia: Nu vom prelua toate recomandarile Comisiei. Peste jumatate din magistratii din Romania au avut dosare

Presedintele Comisiei privind legislatia din justitie, Florin Iordache, a declarat luni laRFIca este dezamagit de Comisia de la Venetia si ca parlamentarii nu vor tine cont de toate recomandarile forului european.

Florin Iordache: Nu vor fi preluate in totalitate recomandarile Comisiei de la Venetia. Prioritare sunt deciziile CCR

Presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru legile justitiei, deputatul PSD Florin Iordache, a declarat luni la RFI ca recomandarile Comisiei de la Venetia nu vor fi preluate in totalitate si s-a declarat.

Ludovic Orban anunta un proiect de modificare a tuturor legilor justitiei, pentru punerea in acord a acestora cu recomandarile Comisiei de la Venetia

Liderul liberalilor, Ludovic Orban, a anuntat vineri ca formatiunea sa va initia un proiect de modificare a tuturor legilor Justitiei in conformitate cu recomandarile Comisiei de la Venetia. Am luat decizia d.

USR anunta ca va depune proiecte legislative pentru a transpune recomandarile Comisiei de la Venetia n legile justitiei si codurile penale

Parlamentarii USR anunta ca vor depune proiecte de lege pentru a transpune toate recomandarile Comisiei de la Venetia in legile justitiei si codurile penale, imediat dupa publicarea rapoartelor oficiale, se arata intr-un comunicat de presa.

Comisia de la Venetia cere legi pentru romani, nu Coduri pentru Dragnea

Toate recomandarile Comisiei de la Venetia cer o reevaluare totala a amendamentelor ambelor Coduri, iar Parlamentului i se cere sa elaboreze legi pentru romani, nu Coduri pentru Dragnea, a declarat vineri presedintele PMP, Eugen Tomac.

Toader, simple precizari dupa ce Iohannis i-a cerut demisia: OUG pe Justitie se va aplica doar pentru viitor si e in acord cu recomandarile Comisiei de la Venetia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a tinut sa precizeze ca Ordonanta de Urgenta ce a modificat Legile Justitiei nu poate retroactiva, prin urmare prevederile sale sunt valabile doar pentru viitor. Precizarea vi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )