Libnet.ro
UNICEF

13:00

Maia Sandu i-a solicitat procurorului general informatii despre mersul investigatiilor pe dosarele de rezonanta

Adevărul Adevărul,
Maia Sandu i-a solicitat procurorului general informatii despre mersul investigatiilor pe dosarele de rezonanta

Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut o intalnire sambata, 26 decembrie, cu procurorul general Alexandr Stoianoglo. Maia Sandu a solicitat informatii despre mersul investigatiilor pe dosarele de rezonanta, progresul si impedimentele in avansarea si solutionarea in instanta a acestora. continuă pe Adevărul

Maia Sandu a avut o discutie cu seful SIS

Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut o intalnire sambata, 26 decembrie, cu directorul Serviciului de Informatii si Securitate al Republicii Moldova, Alexandr Esaulenco.

Maia Sandu s-a intalnit cu guvernatorul BNM

Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut o discutie cu guvernatorul Bancii Nationale a Moldovei, Octavian Armasu, despre situatia macroeconomica in contextul crizei economice prin care trece Republica Moldova, despre situatia sistemului bancar si necesitatea de a relua relatia cu Fondul Monetar International.

Maia Sandu a avut o intrevedere cu Ion Chicu. Prim-ministrul a anuntat ca va asigura interimatul functiei pana pe 31 decembrie

Noul presedinte al R. Moldova, Maia Sandu, a avut o intrevedere cu premierul in exercitiu, Ion Chicu. Prim-ministrul, care si-a anuntat miercuri demisia, a informat-o pe Maia Sandu ca el va asigura interimatul functiei doar pana pe 31 decembrie curent.

Igor Dodon a transmis puterea noului presedinte al R. Moldova, Maia Sandu

La Presedintie a avut loc ceremonialul militar-protocolar de transmitere a puterii de catre presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, al carui mandat a expirat, presedintelui Republicii Moldova, Maia Sandu. Igor Dodon a intampinat-o pe Maia Sandu cu flori, in holul institutiei prezidentiale, si i-a urat succese in noua sa calitate, transmite IPN.

Presedinti a sapte state europene au felicitat-o pe Maia Sandu cu ocazia investirii in functie

Presedintii Lituaniei, Cehiei, Estoniei, Letoniei, Poloniei, Romaniei si Slovaciei o felicita pe Maia Sandu cu ocazia investirii in functia de presedinte al Republicii Moldova. intr-o scrisoare semnata de cei sapte sefi de state se spune ca Maia Sandu a primit un mandat puternic din partea cetatenilor Republicii Moldova, care asteapta schimbari, o agenda de reforma mai ambitioasa, democratie si legaturi mai stranse cu EU, transmite IPN.

Maia Sandu: Este nevoie in continuare de responsabilitatea noastra, a tuturor. Craciunul din acest an este o cale de a da dovada de iubire, de a salva o viata, prin sacrificiul nostru (VIDEO)

Maia Sandu le-a transmis cetatenilor toate gandurile bune, multa sanatate si bucurie. in mesajul transmis vineri, cu ocazia Craciunului, presedinta Republicii Moldova a declarat ca viata este un dar si.

Ce se intampla la Chisinau dupa ce premierul demisionar a refuzat sa asigure interimatul si de ce Maia Sandu va avea viata grea la inceput de mandat

Premierul Ion Chicu a demisionat miercuri, 23 decembrie, cu o zi inainte ca Maia Sandu sa fie investita oficial in functia de presedinte al Republicii Moldova. Prim-ministrul si-a motivat decizia prin faptul ca dansul doreste sa contribuie la provocarea alegerilor parlamentare anticipate, pentru ca actualul Parlament nu mai reprezinta cetatenii.

Republica Moldova, de la Igor Dodon la Maia Sandu. Provocarile mandatului primei femei care ocupa cea mai inalta functie in stat din spatiul CSI

Presedintele ales al Republicii Moldova, Maia Sandu, a preluat oficial joi mandatul prezidential in timpul unei ceremonii de investitura care a avut loc la Palatul Republicii, in cadrul unei sedinte solemne comune a Parlamentului si Curtii Constitutionale.

Republica Moldova, in era Maia Sandu. Site-ul presedintiei a trecut de la limba moldoveneasca, la limba romana

Maia Sandu a depus juramantul de investitura, joi,si a devenit oficial noua presedinta a Republicii Moldova, un ce anunta o noua era pentru stanga Prutului. Odata cu instalarea sa formala in.

Maia Sandu initiaza consultari cu partidele parlamentare, dupa ce Moldova a ramas fara Guvern

Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, va invita, incepand cu ziua de luni, 28 decembrie, fractiunile parlamentare la consultari, dupa ce prim-ministrul Ion Chicu a demisionat si a anuntat ca va asigura interimatul functiei doar pana pe 31 decembrie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )