Libnet.ro
UNICEF

11:00

Iordanianul simpatizant al ISIS va fi expulzat din Romania

România Liberă România Liberă,
Iordanianul simpatizant al ISIS va fi expulzat din Romania

Iordanianul de origine palestiniana, declarat indezirabil la sfarsitul anului 2015, va fi expulzat sambata din Romania. continuă pe România Liberă

Iordanianul Jamal Abdel Jabbar Khalil va fi expulzat sambata din Romania

Cetateanul iordanian Jamal Abdel Jabbar Khalil va fi expulzat sambata din Romania, el fiind declarat indezirabil pe o perioada de 15 ani din ratiuni de securitate nationala, transmite presa locala.

Iordanianul Jamal Khalil, declarat indezirabil, va fi expulzat sambata din Romania

Cetateanul iordanian Jamal Abdel Jabbar Khalil va fi expulzat sambata din Romania, el fiind declarat indezirabil pe o perioada de 15 ani din ratiuni de securitate nationala, transmite Agerpres.

A1.ro, liderul site-urilor de divertisment din Romania in 2015

In 2015, www. a1. ro si-a consolidat pozitia de lider al site-urilor de divertisment din Romania si a batut cu 9 - 3 principalul concurent din categorie, www. protv. ro, in cele 12 luni ale anului 2015, conform.

Lovitura dura pentru soferii Uber din Romania

Toti soferii Uber din Romania sunt obligati sa-si faca contracte de tip PFA persoana fizica autorizata) sau microintreprindere si sa aiba atestat profesional de transport persoane daca vor sa continue.

Comisia Europeana: Piata comunicatiilor din Romania este una dintre cele mai competitive

Comisia Europeana considera ca piata comunicatiilor din Romania nu are nevoie de noi reglementari din partea UE, intrucat ea este, deja, concurentiala.

Spargatorii de bancomate din Romania foloseau troieni pentru a fura bani din ATM-uri

DIICOT a prins un grup de spargatori de bancomate ceoperain Romania, Germania, Franta, Norvegia si alte tari europene, folosind troieni rusesti pentru a comanda terminalelor sa-si verse banii din casetele interioare. Grupul de spargatori a produs o serie de spargeri de ATM-uri pe de-a lungul a mai multor ani, ajungand sa fie prinsi pana la [].

Pui de leu crescut intr-un birou din Romania

Angajatii Gradinii Zoologice din Barlad lupta de doua luni si jumatate sa tina in viata un pui de leu nascut in captivitate. Puiul a fost parasit de mama imediat dupa nastere si a fost adoptat de .

HARTA statiilor de incarcare a masinilor electrice din Romania

In Romania sunt 53 de puncte de incarcare masini electrice, dintre care 22 sunt in Bucuresti, potrivit plugshare. com . Doar 3 statii sunt realizate din banii autoritatilor nationale.

Un profesor din Romania a obtinut in 2015 venituri de 80.000 lei din meditatii

Un profesor din Dolj a castigat, in 2015, 80. 000 de lei numai din meditatiile private acordate elevilor. Cadrul didactic este unul dintre cele doar 99 de dascali din judet care au raportat la Fisc ca fac bani din.

Cei 7 magnifici: ce oferte au serviciile TV on Demand din Romania

Intrarea Netflix in Romania a starnit deja valuri printre internautii romani; unii dintre ei critica lipsa subtitrarilor si a localizarii, altii aplauda miscarea celei mai mari companii TV on Demand din lume. In prezent, pe piata locala, exista sapte.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )