Libnet.ro
UNICEF

10:00

iPad Air ajunge in Romania, cel mai mare operator il anunta pentru 1 noiembrie

Adevărul Adevărul,
iPad Air ajunge in Romania, cel mai mare operator il anunta pentru 1 noiembrie

Apple si-a introdus aseara noile tablete, iPad Air si iPad mini 2. Azi, cel mai mare operator din Romania anunta ca din 1 noiembrie va avea in oferta noile tablete. continuă pe Adevărul

ANALIZA: Momentul adevarului pentru cel mai mare si mai sensibil proiect aurifer din Europa

Dupa aproape doua decenii de starturi ratate si o batalie cu unele dintre cele mai competente organizatii pentru protectia mediului de pe planeta, a venit momentul adevarului pentru cel mai mare si mai.

Festivalul anual al Artelor. Vezi cel mai mare portret din lume, desenat pe un camp arat

Cel mai mare portret din lume a fost realizat la Belfast, in cadrul Festivalului anual al Artelor. Este vorba despre chipul unei fetite de 6 ani care a fost desenat pe un camp arat. Peste 30. 000 de tarusi, 2.

Piata IPO-urilor in timpul ofertei Romgaz: in Noua Zeelanda are loc cea mai mare privatizare, in Malaezia se listeaza cel mai mare producator de prezervative din lume

Pe Bursa de la Bucuresti a luat startul marti cea mai mare oferta publica IPO) de actiuni din istorie, producatorul de gaze naturale Romgaz SNG) iesind in piata cu 15% din actiuni a caror valoare poate ajunge la 416 mil. euro. In Europa, si mai ales.

De ce abilitati ai nevoie pentru a te bucura de cel mai mare salariu ca incepator

In general, cele mai mari salarii ca incepatori pozitii de entry level) in industria de call center din Romania le primesc vorbitorii de limbi nordice sau de olandeza: pentru acesti angajati, retributiile de.

Black Friday in SUA: companiile majore pregatesc cel mai mare Black Friday de pana acum

Walmart, lant de magazine major din SUA, promite ca promotiile de Black Friday din anul acesta vor fi cele mai mari dintotdeauna. Compania se foloseste de marketing promotional agresiv, scaderi mari ale preturilor, pentru a atrage trafic in magazine.

Cel mai mare festival international de literatura din Vestul Romaniei se desfasuara la Timisoara

A doua editie a Festivalului International de Literatura de la Timisoara va incepe astazi, de la ora 18. 00, la Galerie Theresia din cadrul Bastionului.

Cel mai mare festival international de literatura din Vestul Romaniei se desfasoara la Timisoara

A doua editie a Festivalului International de Literatura de la Timisoara va incepe astazi, de la ora 18. 00, la Galerie Theresia din cadrul Bastionului.

Apple a lansat noile versiuni iPad Air si iPad mini

Apple a lansat marti noua versiune de tableta iPad Air, cu o carcasa mai subtire si o greutate de numai 1 pound 456 grame). iPad Air devine, asadar, cea mai usoara tableta din lume. Prevazuta cu un cip A7,.

Apple a lansat iPad Air, cea mai usoara tableta din lume

Apple a lansat marti noua versiune de tableta iPad Air, cu o carcasa mai subtire si o greutate de numai 1 pound 456 grame), aceasta fiind cea mai usoara tableta din lume. Procesorul noului iPad Air este de dou.

Ce alegeti? iPad Air in fata celor mai bune tablete cu Android

Apple a lansat noua iPad Air, o tableta de 9,7 inci, cu ecran Retina si o greutate mai mica. E noul produs premium din categorie, dar care sunt rivalii ei?.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )